Назвали посадовця, який погорів на хабарі обсягом у свою річну платню

Назвали посадовця, який погорів на хабарі обсягом у свою річну платню
Сільським головою, якого впіймали під час отримання 38 тисяч гривень хабара, виявився очільник Куликовичівської сільської ради Маневицького району Степан Шикалюк.

Про це пишуть Волинські новини.

Його викрили 6 березня під час одержання неправомірної вигоди обсягом 38 тисяч гривень. Обранець громади вимагав 2 тисячі доларів від громадянина за надання дозволу за зрізання дубів у населеному пункті та заниження вартості цих робіт.

Викрили його під час одержання другого «траншу», адже 3 тисячі гривень він одержав від громадянина раніше.

За станом на 2016 рік у Степан Шикалюк володів автомобілем ГАЗ 2401 «Волга» 1978 року випуску.

За цей же рік він отримав 45 тисяч гривень зарплати, жодних інших надходжень, відповідно до декларації, в нього не було.

Якщо вірити декларації, то ні земельних ділянок, ні об’єктів нерухомості, а також іншого нерухомого майна він та його родина не мали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Така у нас боротьба з корупцією... піймали, а вірніше підсунули ці гроші... останньому алкоголіку села , на жаль люди села Куликовичі свого часу обрали головою, керівником своєї громади цього хронічного алкоголіка... його треба було давно переобрати... щоб він не позорив громади... За таку боротьбу з корупцією треба судити того, хто ці гроші, цьому алкоголіку підсунув... але вони показали у всіх звітах у масштабах країни яку вони спільно провели велику спецоперацію... піймали "останнього " алкоголіка... чомусь настоящих корупціонерів не ловлять... і вони (влада, органи, які боряться з корупцією), а також усі жителі району їх знають по іменно... у районі ліс уже дорізують... в кожному селі району діють НЕЗАКОННІ пилорами... по кілька пилорам, а є села де вони працюють десятками... хто їх кришує також усім відомо... але вони вміють з ними ділитися... їх не турбують... через це маневиччина у найближчі роки лишиться народного багатства...ділового лісу, дарив природи: ягід , грибів...
Відповісти
Останні новини
Назвали посадовця, який погорів на хабарі обсягом у свою річну платню
07 березень, 2018, 01:49