Собчак попросила в України дозволу поїхати в Крим

Собчак попросила в України дозволу поїхати в Крим
Кандидат у президенти Росії Ксенія Собчак зможе легально відвідати анексований Крим після проходження передбачених українським законодавством процедур.

Про таке повідомила перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джеппарова, - передає 5 канал.

«Вона, як... іноземний громадянин, має право в'їзду на територію Криму через материкову Україну. Для цього є постанова, що регламентує перетин адмінкордону іноземними громадянами. Документи подаються до міграційної служби, яка має право розглядати їх до п'яти діб, перш ніж видати відповідний пропуск», – пояснила Джеппарова.

При цьому політик наголосила, що якщо Собчак раніше відвідувала анексований півострів, перетинаючи закриті пункти пропуску, їй можуть заборонити в'їзд до України.

Нагадаємо, 6 березня Собчак звернулася до українського посольства у Москві, щоб отримати дозвіл на візит до окупованого Криму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Крим
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Росія країна кретинів та клоунів була є і буде.
Відповісти
Собчак єдина з кацапських політиків (принаймні публічно) заявляє: Крим - Україна. засуджує анексію та знаходиться в опозиції до діючої влади. не асоціюйте її з телешоу, котре слугувало трампліном для самореалізації і накопиченням капіталу. вона - дівчинка ерудована і не падка до влади. на вибори президента її привели геть інші мотиви. і повірте, вона себе не тішить химерною вірою в перемогу.
отримавший заборону болотуватись на пост презика Навальний, закликає до неявки і вступу до лав наглядачів, аби фіксувати порушення. наводить провладну лжестатистику явки і відмовляється передавати голоси своїх виборців тій же Собчак та дружині Юлії.
Відповісти
Останні новини
Собчак попросила в України дозволу поїхати в Крим
07 березень, 2018, 05:37