Виконком відмовився виносити на розгляд питання «вбивчих тарифів» на рекламу

Виконком відмовився виносити на розгляд питання «вбивчих тарифів» на рекламу
У Луцькій міській раді не захотіли вносити на розгляд виконавчого комітету проект рішення, який вніс би зміни у скандальне рішення про підвищення цін на розміщення зовнішньої реклами.

Це відбулося 7 березня під час засідання виконкому.

Проект рішення запропонувала внести депутат Юлія Вусенко на основі звернення Асоціації рекламістів Волині, які обурені збільшенням вартості цін на рекламу на 49%. На це секретар міської ради Григорій Пустовіт сказав, що не може його внести, оскільки проект оформлено з порушеннями. Сказати, що саме не так у документі, він не зміг.

Вусенко розповіла, що подала проект 5 березня, надала всі необхідні документи, а оформленням мав займатись секретаріат міської ради. Їй ніхто не повідомив, що є якісь неточності чи порушення.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО РІЗКЕ ЗДОРОЖЧАННЯ РЕКЛАМИ В ЛУЦЬКУ ТА РЕАКЦІЮ БІЗНЕСУ НА ЦЕ РІШЕННЯ ВЛАДИ ЛУЦЬКА

«Питання є нагальним, питання є кричущим», – сказала Вусенко. Вона наполягала на внесенні рішення у порядок денний та хотіла почути конкретні вказівки, що не так у проекті. «Не бійтесь почути рекламістів, не бійтеся почути людей. Прийміть рішення, яке дійсно буде поповнювати бюджет», – додала депутат.

Її підтримав член виконкому Михайло Щур. Він спитав у Пустовіта, чому попередній проект, який внесли 21 лютого із порушенням термінів, розглянули, а цей не хочуть. Мовляв, тоді ще не було нагальності у внесенні рішення, як і не було ще такого суспільного резонансу, який виник вже після його прийняття. Михайло Щур запитав, чому виконком не зважає на думку громадськості, адже представники рекламного бізнесу протестують проти нових цін. Він додав, що для того, аби оцінити, чи є порушення у документі, його треба розглянути, а щоб розглянути, треба внести у порядок денний.

Валерій Корпач зауважив, що не треба так раптово збільшувати тарифи, а піднімати їх поступово. «Якщо ми будемо викручувати руки бізнесу, ніхто в цю галузь не прийде», – сказав він.

Врешті виконком не підтримав внесення проекту у порядок денний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиця віджимає рекламний бізнес.
Хто на черзі?
Відповісти
Я тільки за щоб вартість реклами піднімали! Куди не глянь одні рекламні щити... Міста взагалі за ними не видно!
Відповісти
Останні новини
Виконком відмовився виносити на розгляд питання «вбивчих тарифів» на рекламу
07 березень, 2018, 09:51