Священнослужителя зловили з грішми, які він перевозив до Москви

Священнослужителя зловили з грішми, які він перевозив до Москви
Іподиякон митрополита Павла (Лебедя), намісника Києво-Печерської лаври, намагався нелегально перевезти 65 тисяч доларів до Росії.

Про це повідомив сайт Волинської єпархії УПЦ КП з посиланням на Religionpravda.com.ua.

Серафима Никитюка було затримано на Сумщині під час проходження митного контролю. Для перевезення такої суми потягом «Київ–Москва» лавра орендувала цілий вагон.

За даними «Релігійної правди», яка посилається на джерело в УПЦ (МП), іподиякон діяв нібито за вказівкою керівництва, гроші отримав у церковній лавці, аби доправити до Москви, в Патріархію. Хоча сам клірик стверджує: збирався закупити церковні товари.

До речі, теперішній намісник Києво-Печерської лаври владика Павло став священиком, а пізніше й ченцем у Луцькому кафедральному соборі Святої Трійці (1988–1989 рр.).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі ті священники, ще ті бандюгани.
Відповісти
Гундяю данину везли.
Відповісти
Для чого таке писати? Це ж маячня. Якщо їхав купляти церковні речі то і попи київського патріархату купляють в Москві. Подивіться на одіяння Михаіла і все буде зрозуміло.
Відповісти
що цією статтею хотіли сказати?Я не розумію.І хто? Київська єпархія?Самі то куди іздять по церковні приладдя і одіяння?А по друге,що небудь,аби зачепити УПЦ ?
Відповісти
да ці попи всі як один чекісти путіна
Відповісти
Уявіть, одна людина, без помічників, їде у викупленому вагоні (щоб ніхто не бачив і не заважав) закупити церковного приладдя на 65 тисяч доларів!!! Тобто ми маємо повірити, що одна людина зможе самостійно доставити закуплене приладдя на 65 тисяч доларів? Привезти, повантажити, стерегти?
Нічого купувати не збирався, реально віз гроші путінській церкві, дань гундяєву, фінансував бойовиків.
Закрити їх по Україні, майно передати українським церквам, хто хоче лишитись служити українцям - нехай править службу, присягнувши український церкві, хто не присягнув - в рашу, в гундяєва місце знайдеться.

Відповісти
Останні новини
Священнослужителя зловили з грішми, які він перевозив до Москви
07 березень, 2018, 11:40