Оформити допомогу при народжені дитини можна не виходячи з дому*

Оформити допомогу при народжені дитини можна не виходячи з дому*
Із минулого року батьки мають змогу подавати документи для призначення допомоги через Інтернет без необхідності особистого відвідування районного управління соціального захисту населення.

Таку можливість дають електронні сервіси «ПриватБанку», - повідомляє прес-служба установи.

Онлайн-подачу документів на призначення допомоги батьки зможуть здійснити на офіційному сайті Міністерства соціальної політики за допомогою сервісу «Електронно-цифровий підпис» (ЕЦП), який безкоштовно надає «ПриватБанк». Замовити сертифікат з ЕЦП можна в Інтернет-банку «Приват24»: розділ “Усі послуги” > “Бізнес” > “Електронний цифровий підпис” > “Замовити, додати сертифікат”.

Зауважимо, що соціальна картка у «ПриватБанку» безкоштовна. Її можна оформити у будь-якому відділенні «ПриватБанку» на Волині. Процес оформлення займає кілька хвилин. А кошти на картку будуть надходити одразу в момент їхнього нарахування органом соціального захисту.

До слова, соціальна картка дозволяє користуватись і програмою лояльності «ПриватБанку» «Бонус Плюс». Розраховуючись карткою у мережі закладів «Бонус Плюс», батьки повертатимуть від 1 до 20% від суми покупки, якими зможуть оплатити наступні витрати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Оформити допомогу при народжені дитини можна не виходячи з дому*
07 березень, 2018, 19:10