У Луцьку лотерейні заклади підловили на порушенні

У Луцьку лотерейні заклади підловили на порушенні
У Луцьку перевіряли ряд закладів торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг і знайшли порушення.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Так, в ніч з 6 на 7 березня, було виявлено 2 факти порушення режиму роботи кафе та закладом національної лотереї “Спорт-лото”, а також 2 факти порушення ч. 2 ст. 156 КУпАП - продаж алкогольних напоїв після 22.00 години у закладах торгівлі.

Дані факти зафіксовано працівниками управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради, департаменту муніципальної варти Луцької міської ради та правоохоронних органів.

За фактами порушення норм вищезазначеного законодавства було винесено 2 постанови по справі про адміністративне правопорушення на працівників кафе «Paradise» (просп. Волі, 9) та закладу національної лотереї “Спорт-лото” (вул. Чехова, 2), а також 2 протоколи про адміністративне правопорушення на продавців магазину «Продукти» (вул. Рівненська, 109) та магазину «Продукти» (вул. Захарова, 9).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
заклади національної лотереї “Спорт-лото”, це ж звичайні ігрові автомати, що заборонені, зайдіть в заклад на Конякіна (біля Спару), та спробуйте придбати квиток супер-лото, реклама якого вісить на фасаді, а його там не продають, чи у нас вже дозволені ігрові автомати, а чи це не є не добросовісною рекламою коли на фасаді є в закладі немає (сусліка бачиш, ні, а він є)?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку лотерейні заклади підловили на порушенні
07 березень, 2018, 13:18