Футболісту «Волині» не платять зарплату?

Футболісту «Волині» не платять зарплату?
Півзахисник луцької «Волині» Олег Герасимюк стверджує, що вже півроку не отримує заробітну плату.

У грудні 2012-го року він повідомив керівництву, що хоче змінити клуб, тому не підписуватиме новий контракт з «хрестоносцями», пише terrikon.com.

Також хавбек пригадав, що три роки тому із задоволенням прийняв пропозицію тодішнього тренера Віталія Кварцяного повернутися в команду, незважаючи на те, що «Волинь» тоді була в першій лізі.

«Але зараз зовсім інша атмосфера в клубі, ніж тоді, і зовсім інше ставлення до українських футболістів», - зауважив півзахисник.

Як стверджує Герасимюк, у нього складається враження, що легіонери, які нині виступають за «Волинь», грають гірше за «хрестоносців»-українців.

Окрім цього, він невдоволений тим, що керівництво клубу не влаштувало зустріч із власниками «Волині». Мовляв, розмови так і не відбулося.

«Напевно, у хлопців теж є питання, як і в мене. Іноді здавалося, що мої прохання просто не доходили до адресата. Склалося таке враження, що власник не знає реальної ситуації в клубі», - сказав футболіст.

Водночас він повідомив, що вже не отримує півроку заробітну плату і неодноразово намагався дізнатися, коли йому повернуть зароблене. Однак, зі слів Герасимюка, керівники клубу лише «годували» його обіцянками.

Нині ж футболіст збирається до 16 лютого тренуватися в Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому причини невиплати заробітної плати досі не перевірили прокуратура, податкова, пенсійний, інспекція з праці?
Відповісти