Волинські «нашоукраїнці» не хочуть, щоб Ющенко був їх лідером

Волинські «нашоукраїнці» не хочуть, щоб Ющенко був їх лідером
Члени волинського осередку «Нашої України» заявили, що не підтримують партійний курс Віктора Ющенка.

За словами голови облорганізації «Нашої України» Володимира Карпука, партія керується цінностями Майдану, що були задекларовані в її програмі та статуті, пишуть Волинські новини.

«Ми не підтримуємо політику Віктора Ющенка, яку він веде зараз в лавах організації. Актив партії ще до виборів прийняв рішення на обласній конференції йти на перегони єдиним блоком з іншими націонал-патріотичними силами, такий крок, на нашу думку, був би ефективнішим, проте Віктор Ющенко, не врахував нашу позицію», - сказав політик.

Натомість заступник голови обласного осередку партії «Наша Україна» Володимир Навроцький повідомив, що організація нині мертва.

«Зараз практично не ведеться діяльність, але ми не хочемо сидіти склавши руки, ми плануємо провести обласну конференцію та визначитись з курсом розвитку «Нашої України», звичайно, орієнтуватимемось на події в столиці. Ми готові до переговорного процесу з іншими політичними силами, які зацікавлені в збереженні та згуртуванні націонал-демократичних сил», - додав він.

Ще кілька днів тому в ЗМІ з'явилося кілька гучних заяв однопартійців Ющенка, які стверджували, що він співпрацював під час парламентських виборів 2012 року з Партією регіонів.

Так, голова партійної політради Сергій Бондарчук на сторінках Української правди визнав, що його партія на виборах виконала «технічне завдання в інтересах Партії регіонів».

А керівник відділу партії в Донецькій області Сергій Зікєєв заявив, що дізнався про співпрацю «Нашої України» з Партією регіонів за 10 днів до виборів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
волинські НУ .....о це круто ,агу де ви....
Відповісти
нема довіри з ющем чи без нього до тієї партії---вони вжє своє показали це вжє ізгной як комуністи і регіони.
Відповісти
Останні новини
Волинські «нашоукраїнці» не хочуть, щоб Ющенко був їх лідером
29 січень, 2013, 18:25