Луцька «Школа свідомого громадянина» опублікувала нове відео. З Ріанною

Луцька «Школа свідомого громадянина» опублікувала нове відео. З Ріанною
У межах проекту «Школа свідомого громадянина «Громадянський Рух «СВІДОМІ» опублікував нове відео в межах проекту, в якому відомі люди говорять про майбутнє світу.

«Хочемо поділитись з Вами неповторним відео. Команда Громадянського руху свідомі в рамках проекту «Школа свідомого громадянина», переклала виступ Ріанни в університеті Гарварду, де 29-річна зірка отримала звання філантропа року за активну підтримку проектів у рамках освіти і здоров’я на Карибських островах. Співачка тісно пов’язує себе не лише з музикою, але і з благодійністю», - кажуть в команді проекту.

Тепер же Гарвардський університет вирішив публічно віддячити Ріанні за важливу соціальну роботу.

Знаменита виконавиця побувала на церемонії нагородження і озвучила гідну промову. Ріанна зізналася, що бажання допомагати іншим у неї з'явилося ще в ранньому дитинстві. Співачка вважає, що потрібно бути безкорисливим у допомозі. Роблячи добро, ніколи не чекати щось у відповідь.

«Насправді, для того, щоб займатись благодійністю – «Ви не повинні бути багатими, вам не потрібна слава, Все починається з вашого сусіда, людини, яка живе поруч з вами, людини, яка сидить з вами за партою, дитини з будинку по сусідству. Просто робіть все можливе, щоб будь-яким способом допомогти їх покращити їхнє життя», - каже Ріанна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька «Школа свідомого громадянина» опублікувала нове відео. З Ріанною
08 березень, 2018, 12:01