На службі трапляється всяке, - луцька патрульна

На службі трапляється всяке, - луцька патрульна
Лейтенант Анна Видринська належить до тих жінок-поліцейських, які не лише затримують агресивних правопорушників, а й можуть заступитись за напарника-чоловіка.

А все – завдяки її витримці, працелюбності і багаторічним заняттям спортом, - повідомили в управлінні патрульної поліції Волинської області.

«Пригадую, коли дізналась про набір у нову поліцію. Я була тоді у пошуку роботи, бо фірма, де працювала, закрилася. Тиждень роздумувала, хотіла тренувати діток, оскільки займаюся карате. Але мій добрий знайомий підштовхнув мене до іншого рішення. Мовляв, всі дані є – вперта, спортивна», - каже вона.

Запевняє: у службі не розчарувалася. «Очікувала ще більш складних емоційно ситуацій. Коли йшли, здавалося, що ми будемо всіх рятувати, всім допомагати. Але наша робота - це не лише спілкування з ввічливими, толерантними людьми, а й агресивними, які лаються. Не кожен готовий мати таку витримку, аби це все слухати. Під час банальної сімейної сварки чоловік може стояти з ножем, сокирою - готовим потрібно бути до всього», - розповіла поліцейська.



«У нас в патрульній поліції рівність між жінками й чоловіками, ті ж самі повноваження та обов'язки, хоча мужнє, сильне плече напарника завжди відчувається. А коли спілкуюся з правопорушниками, то помічаю, що м'якше реагують. З колегами-чоловіками правопорушники можуть поводитися агресивніше», - додала вона.

За її словами, часто у сімейних конфліктах жінкам легше говорити з інспектором-жінкою, вони розраховують на краще розуміння.

«Якось дзвонила бабуся, яка стверджувала, що її сусіди ходять в капцях і це їй дуже заважає. Цей виклик вже був не вперше. Кожного разу вона просить поліцейських провести з сусідами зверху бесіду, аби вони повпливали на сусідів і ті не носили капці. Інша бабуся стверджує, що її обкрадають. А по факту каже, що у неї нічого не крали, вона хотіли спілкування», - пригадує Видринська.

«У мене по службі бували й дуже агресивні чоловіки, які нападали, наносили тілесні ушкодження, доводилось застосовувати до них газ. Але мої заняття кіокушинкай (один з найжорсткіших видів карате) завжди стають у пригоді», - додала вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Респект дівчині. Молодець:)
Відповісти
ну да... така і поліція в нас. працювала *секретаршою* пішла в поліцію
Відповісти
Оцінити жінку-поліцейську може тільки той з ким вона працює. Зайдіть на їх планьорку (інкогніто) і там почуєте всю правду. Патруль не для жінок. Жінки це слідчі, штаб, канцелярії, але не вулиця. Всіх патрульних жінок з святом.
Відповісти
От як отримати лейтенанта за 4 місяці навчання???? Тут 5 років вчися і лейтенант а тут вже вона лейтенант...
Відповісти
Сьогодні, 9.03, близько 20:00, в районі риб.бази, авто на якому я рухався вдарив водій на «бляхах», який почав розворот з першого ряду через дві суцільних, і він же відразу утік з місця ДТП. Хоч пошкодення було незначне (зрушився трохи задній бампер, і певно тому перестало працювати підсвічення номерного знаку), але я зателефонував в поліцію, і залишив усну заяву. Сказали чекати патруль біля АТБ, колишній Барвінок. Чекав хвилин 40, замерз, знов передзвонив і нагадав про себе, і знов чекав біля пів години.. Потім передзвонив і скасував заявку.
Близько 23:00 підвозив знайомого на ЛПЗ, і там мене почав наздоганяти екіпаж поліції. Зупинили, і пані Видринська, пояснила, що у мене не працює підсвітка заднього номеру. Після мого детального пояснення ситуації, що мене вдарили і коли треба було я чекав патрульних більше години і скасував заявку, а зараз попався чисто як нічним мисливцям за постановами, пані Вирдинська все одно написала постанову і виписала штраф 170 грн. Юридично- це справедливо, а враховуючи ситуацію, можна було б мене просто попередити..
Сума незначна, але неприємно якось на душі..)
Відповісти
Слів просто нема!Як до тих,що написали цю статтю так і до тоі про кого вона!Це просто вже не людина а сміття,як що Украінською казати!"Подвійно потерпілий"-чудово описав цей шмат лайна!Не пишіть за цих реформованих позорників тут!
Відповісти
Останні новини
На службі трапляється всяке, - луцька патрульна
09 березень, 2018, 07:15