У Луцьку зловили двох чоловіків, які на Вінниччині вбили людину

У Луцьку зловили двох чоловіків, які на Вінниччині вбили людину
У Луцьку затримали двох зловмисників, яких розшукували протягом трьох тижнів.

Підозрюваних у вчиненні розбійного нападу та вбивстві 41-річного жителя селища Вороновиця Вінницького району поліцейські затримали 7 березня у Луцьку, - інформує ГУНП у Вінницькій області.

Зазначається, що 16 лютого до поліції надійшло повідомлення, що у одному з будинків в смт Вороновиця місцева жителька виявила побитими без свідомості 80-річну господарку, сина та його товариша. Лікарі, які прибули на виклик, констатували смерть одного з чоловіків. Літня господарка та її 41-річний син доставлені до реанімаційного відділення лікарні.

Згодом поліція встановила місце, де переховувались підозрювані. 7 березня працівниками карного розшуку у м. Луцьк Волинської області підозрювані були затримані. Ними виявились 19 та 21-річні односельці потерпілих.

В ході досудового розслідування з’ясувалося, що вечері 15 лютого зловмисники зайшли у будинок пенсіонерки та почали вимагати гроші. Отримавши відмову, зчинили бійку. Били потерпілих доки ті не змогли чинити опір. Для одного з потерпілих удар нападника виявився смертельним. Забравши з будинку гроші та комп’ютер, зловмисники кинулись втікати.

За словами затриманих, вони були добре знайомі з сином господарки будинку, і він неодноразово хизувався, що має чималу суму грошей та коштовності. Того дня, перебуваючи в стані сп’яніння, вирішили збагатитися.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст.187 КК України (розбій) та ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). За такі злочини затриманим загрожує до 15 років ув’язнення або довічне ув’язнення.

Сьогодні, 9 березня Вінницький міський суд обрав чоловікам міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку зловили двох чоловіків, які на Вінниччині вбили людину
09 березень, 2018, 19:21