У Волинській єпархії УПЦ КП – кадрові зміни

У Волинській єпархії УПЦ КП – кадрові зміни
Протоієрея Віталія Собка (на фото) звільнено з посади прес-секретаря Волинської єпархії УПЦ КП.

Указом митрополита Луцького і Волинського Михаїла протоієрея Віталія Собка звільнено з посади прес-секретаря єпархії, а виконувачем обов’язків призначено Андрія Гнатюка, повідомляють у прес-службі єпархії.

Також в. о. головного редактора газети «Волинські єпархіальні відомості» став Віталій Клімчук, який до цього був її відповідальним секретарем.

Віталій Собко пояснив, що таким чином в єпархії реалізується план удосконалення інформаційно-видавничого центру.

Зокрема, керівники єпархії вирішили, що посади керівників відділів ІВЦ не повинна суміщати одна людина. Поки що цього повністю не досягнуто навіть після таких кадрових змін: отець Віталій, будучи головою ІВЦ, ще й виконує обов'язки головного редактора інформаційної служби та сайту єпархії, Андрій Гнатюк – головний редактор телестудії «Собор» і в. о. прес-секретаря. Однак чергові кроки в цьому напрямку зроблено.

Нагадуємо, інформаційно-видавничий центр єпархії об’єднує сім відділів: інформаційну службу, прес-службу, сайт Pravoslavia.volyn.ua, газету «Волинські єпархіальні відомості», телестудію «Собор», радіостудію «Благо» та видавничий відділ «Ключі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Андрій Став святою людиною. Ще треба взяти святе імя - Савла або Павла. А в миру бути просто Анрієм Первозванним. Вже не буде кому знімати досягнення Ягодинської митниці і брати "зелені". Або ж, як дозволить Бог, можна служити за сумісністю. Бог все прощає.
Відповісти
Ну, прямо пошесть на Волині з КлІмчуками, КлІмовичами. Полісся неосвічене! Хай там вже Борис Петрович, старий перефарбований в регіонала комуніст наполягає на неправильному написанні свого прізвища, але ж журналісти мали б знати, що в українській мові немає ім'я КлІм, а є Клим, тому й прізвище, яке походить від нього пишеться не інакше як КлИмчук і тільки так! Хтось вже писав про це раніше.
Відповісти
Позаздрила та, яку вигнали. Ще мало взяла і нікому не прощає.
Відповісти
о, явно світланка федонюк під архангела михаїла косить. Доросла жіночка, а так незграбно "пакостить"
Відповісти
Останні новини
У Волинській єпархії УПЦ КП – кадрові зміни
30 січень, 2013, 10:29