Українські біатлоністи завоювали «срібло» на етапі Кубка Світу

Українські біатлоністи завоювали «срібло» на етапі Кубка Світу
Збірна України з біатлону виборола срібну нагороду в змішаній естафеті на етапі Кубка світу, який відбувся у фінському Контіолахті.

Про це повідомляє "Новое время".

Українська команда в складі Анастасії Меркушіної, Віти Семеренко, Артема Прими та Дмитра Підручного стала кращою в стрільбі, не допустивши жодного промаху, використавши при цьому всього три додаткові патрони.

Меркушина, незважаючи на бездоганну стрільбу, програла лідеру ходом 18 секунд і передала естафетну паличку тільки сьомою. Надалі українська команда покращувала свої позиції, а на третьому етапі Артем Прима і зовсім вивів її в лідери. На останньому етапі Підручний також пішов із заключною стрільби на першій позиції, випереджаючи італійця Лукаса Хофера на 5,7 секунд, але на останньому колі пропустив його вперед себе і на фініші програв 1,5 секунди.

Бронзу в цій гонці завоювала команда Норвегії.

До слова, до цього в Контіолахті збірна України двічі опинялася за крок від подіуму. Спочатку Юлія Джима фінішувала на четвертій позиції в спринтерській гонці, а потім Ірина Варвинець і Артем Тищенко стали четвертими в одиночній змішаній естафеті.виборола сріб

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українські біатлоністи завоювали «срібло» на етапі Кубка Світу
11 березень, 2018, 02:22