Керівник волинських патрульних розповів про ставлення до єврономерів

Керівник волинських патрульних розповів про ставлення до єврономерів
Волинські партульні особливо активно звертають увагу на таксі на іноземній реєстрації. Адже такий автомобіль не може здійснювати перевезення, бо немає підстав для отримання ліцензії.

У цьому плані патрульні тісно співпрацюють із Уктрансбезпекою. Про це розповів керівник волинських патрульних Олександр Вовченко у програмі "Тема дня" телеканалу "Нова Волинь", повідомляє Конкурент.

Щодо власників автомобілів на іноземній реєстрації, то патрульні зупиняють такі автомобілі тільки тоді, коли бачать порушення правил дорожнього руху.

"Люди порушують правила і на автомобілях з українською реєстрацією. Я б не сказав, що порушників тих чи інших більше. Для нас усі абсолютно одинакові. Тому усе в межах чинного законодавства", – заявив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби поліція хотіла, то давно навели лад з єврономерами. Є машини, які не виїзжають по 3 роки і не збираються, бо штраф за це порушення 8500 якщо митниця зловить, а митниця не ловить, бо поліція не ловить. Пофігізм до цього питання на державному рівні розколов суспільство - бляхи відверто не навидять, тому що вони безкарно порушують закон, безкарно порушуюють ПДР, безкарно вчиняють ДТП і тікають, зменньшили кількість паркомісць у дворах, ведуть себе на дорозі як бидло і т.д.
Рано чи пізно це в соціумі вибухне, якщо не припинити беззаконня.
Відповісти
Брехня!!!!!!
Відповісти
Беззаконня - це відсутня можливість розмитнити ці автомобілі. Це баззаконня і порушення прав громадян. Бляхм відверто ненавидять закомплексовані дрочуни на ланоса - коритах за які віддали шалені гроші. Всі інші нормаьно відносяться для авто на іноземній реєстрації.
Відповісти
таксувати на бляхах - незаконно! тому ми зупиняємо лише автомобілі які порушують ПДР. ГЕНІАЛЬНО
Відповісти
Як це " відсутня можливість розмитнити ці автомобілі" ?! Ви з якої планети???
"По данным Государственной фискальной службы в 2017 году осуществлено таможенное оформление 80,5 тыс новых и 72,9 тыс подержанных авто" - https://www.epravda.com.ua/rus/news/2018/02/9/633915/
Везуть і розмитнюють.

А ви дурите державу, а потім ще хочете субсидії та пенсії.
Відповісти