Річка замість полігону: у Луцьку схил Сапалаївки засипали будівельним сміттям

Річка замість полігону: у Луцьку схил Сапалаївки засипали будівельним сміттям
Схил річки Сапалаївки поблизу дитячої залізниці у Луцьку засипали будівельним сміттям.

Фотодокази забуднення ділянки твердими відходами виклали на сторінці Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у мережі Facebook.

"Схили поблизу Луцької дитячої залізниці перетворились на полігон твердих побутових відходів. Все через те, що засмічувати їх дозволяє керівник ОСББ "Світлий квартал" Зелінський С. що, забув, що в місті діють Правила благоустрою, яких необхідно дотримуватися", - йдеться у дописі.

Муніципали також повідомляют, що їхній інспектор помітив, як невідомі особи висипали будівельне сміття. Розібравшись в ситуації, він встановив, що це зробила лучанка, яка мешкає у будинку на вулиці Світлій, 3. Цей будинок відноситься до ОСББ "Світлий квартал", якие очолює Святослав Зелінський.

"Жінка робить в квартирі ремонт, тож звернулася до керівника ОСББ із запитанням куди можна складувати сміття, на що отримала геніальну відповідь: висипай на схил, щоб його укріпити (відео доказ цієї розмови є в департаменті муніципальної варти Луцької міської ради з нагрудної камери інспектора). Згідно Правил благоустрою міста Луцька, за такі вчинки відповідальність несе дві особи і голова ОСС і сам порушник. Інспектор-муніципал вирішив зустрітися з головою та вручити йому припис на прибирання вказаної території, однак той всілякими діями та хитрощами відмовляся, сказавши, що ввони нічого не порушують а такий порядок на схилі нікому не заважає", - повідомляють на сторінці департаменту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який керовник ОСББ - такі і жителі :)))
Відповісти
Це зелінський був заступником шиби, коли той був мером. Позоріще. Заставити, щоб прибрав і зїв.
Відповісти
Останні новини
Річка замість полігону: у Луцьку схил Сапалаївки засипали будівельним сміттям
12 березень, 2018, 01:28