У «ПортCity» – боксерський турнір пам’яті Віктора Мандзика

У «ПортCity» – боксерський турнір пам’яті  Віктора Мандзика
На арені розваг «GeneratorCity» 24 березня відбудеться міжнародна боксерська матчева зустрічі пам'яті майстра спорту України з боксу, учасника АТО, співробітника Служби безпеки України, капітана Віктора Мандзика.

Змагання відбудеться за сприяння благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині».

У суботу, 24 березня на арену розваг «GeneratorCity» з’їдуться боксери з України та Польщі, аби позмагатися у турнірі пам’яті Віктора Мандзика. Початок змагань о 18 годині.

Міжнародна боксерська матчева зустріч збірних команд КЗ ДЮСШ № 2 (Україна) та БК «Печера Лева» м. Зембіце Республіки Польща відбудеться не вперше. Обидві команди сформованні з досвідчених боксерів, членів збірних команд своїх держав. Слід відмітити, що ці команди за остані 3 роки зустрічались уже тричі, загальний рахунок зустрічей 2:1 на користь лучан. Збірну команду КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради» готують до змагань тренери-викладачі, які свого часу тренували самого Віктора Мандзика: Артур Каменєв та Петро Боярчук.

Як зазначають ці тренери, кортке життя їхнього вихованця, його вчинки та відвага, служать прикладом для батьох юнаків, які приходять на секцію боксу, до того ж проведення таких змагань пополяризує бокс у місті, наслідком чого є бажання багатьох підлітків займатись боксом.

Довідково:

Головні організатори змагань: управління Служби безпеки України у Волинській області, КЗ «ДЮСШ № 2 ЛМР», Федерація боксу Волинської області. Захід відбудеться за підтримки благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині».

Головний спонсор: «Кромберг енд Шуберт Україна Лу, ТОВ»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знав Вітю з малку,хороший був хлопчика,на цукровому бабуся жила;літом часто приїздив до неї,Вічна Пам'ять,шкода що гинуть такі люди,а падлюкі далі кишені набивають
Відповісти
Останні новини
У «ПортCity» – боксерський турнір пам’яті Віктора Мандзика
12 березень, 2018, 20:43