Найбільша тату-студія Волині уже в Луцьку

Найбільша тату-студія Волині уже в Луцьку
У Луцьку розпочала свою роботу найбільша тату-студія у Волинській області Dark Side Tattoo.

Відкриття студії відбулось 10 березня. Її працівниками одразу будуть три майстри та співзасновники – Катерина Лещишина, Олег Захарчук та Андрій Мора, - повідомляє Таблоїд Волині.

«Кожному клієнту ми створюємо ескіз, допомагаємо підібрати ідею та розробити індивідуальний концепт. Ми гарантуємо безпеку, адже використовуємо три рівні стерилізації, а усі інструменти, які контактують безпосередньо з людиною, одноразового використання», – запевняє майстер Андрій Мора.

На відкриття завітало чимало друзів студії, які допомагали створювати святкову атмосферу, загалом біля 80-ти гостей. Серед присутніх можна було зустріти президента і засновника Всесвітнього альянсу пауерліфтингу в Україні Вадима Коцагу та заслуженого тренера України з пауерліфтингу Олега Хом’яка разом з сім’єю. Фільмував усе Дмитро Пом'яновський.

Червону стрічку у дружній атмосфері перерізав один із засновників студії – Станіслав Коцага, який розповів, що створити подібну студію планували уже давно, і зупинятися на цьому не збирається.

Серед гостей розіграли знижки на татуювання – від 10 до 100%. Дивував присутніх майстер-класом у стилі мініатюри кращий татуювальник Івано-Францівчини, власник найбільшої студії області Сергій Чумальчук.

«Подібні майстер-класи ми плануємо проводити й надалі. Запрошувати найкращих і найвідоміших майстрів різних жанрів, аби обмінюватися досвідом і розвивати наші навички та вміння, щоб надалі популяризувати тату-культуру в нашій області та країні», – пояснює співзасновник луцької студії Станіслав.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.