У Луцьк привезли 150 кращих світлин. ФОТО

У Луцьк привезли 150 кращих світлин. ФОТО
У бібліотеці Східноєвропейського університету імені Лесі Українки триває виставка світлин від газети «День».

Фотовиставку урочисто відкрили 30 січня.

Редактор газети «День», волинянка Лариса Івшина розповіла: на виставці представлено 150 світлин, відібраних з-поміж кількох тисяч фоторобіт, що надійшли на щорічний міжнародний конкурс газети.

Окрім постійних номінацій – «Події», «Особистості», «Український світ», «Життя як воно є», до конкурсу було представлено й чимало робіт, присвячених «Євро-2012». А переможці номінації «Світ очима дітей» отримали спеціальні відзнаки від Представництва дитячого Фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ), який другий рік поспіль є генеральним партнером конкурсу.
Подякувати Ларисі Івшиній за фотовиставку прийшли ректор СНУ Ігор Коцан, заступник луцького мера Святослав Кравчук і нардеп Ігор Палиця
Подякувати Ларисі Івшиній за фотовиставку прийшли ректор СНУ Ігор Коцан, заступник луцького мера Святослав Кравчук і нардеп Ігор Палиця

Фотографія в «Дні» – не просто ілюстрація, а водночас і контекст, і підтекст. Із цього бачення, вибудуваного головою журі конкурсу Ларисою Івшиною, власне, й виріс міжнародний фотоконкурс.

Особливістю проекту є те, що взяти участь у ньому мають можливість як художники-професіонали, так і аматори-початківці з усіх куточків країни. Адже його суттю та основним завданням, за словами Лариси Івшиної, є внутрішньоукраїнська інтеграція та спроба вловити дух часу, акумулювати збірний образ України.

До слова, фотоконкурс газета проводить від 1999-го року. До Луцька фотовиставку «День» привіз уже всьоме.

Редакція презентувала відвідувачам виставки книжкову новинку – збірку «Бронебійна публіцистика» та інші книги із серії «Бібліотека газети «День».

У день закриття експозиції за результатами цього голосування буде оголошено володаря титулу лідера глядацьких симпатій від Луцька. Вхід на виставку вільний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фото, СНУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повідомте, будь-ласка, години роботи виставки та скільки днів працюватиме вона в Луцьку. Дякую.
Відповісти
Виставка працює з 30-го січня по 17-е лютого щоденно крім вихідних з 10.00 до 17.00
Відповісти
Аякую автору репортажу - це найкраще висвітлення події в інформаційному просторі Волині на сьогодні (інші видання просто подивували!)! Об'єктивно, глибоко, інформативно і аналітично! Дуже гарні фото!
Відповісти