Мешканці приватного сектору все частіше загиджують Луцьк, - муніципали

Мешканці приватного сектору все частіше загиджують Луцьк, - муніципали
Луцька влада закликає мешканців приватного сектору не засмічувати територію міста.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради у соціальній мережі Facebook.

Останнім часом у місті склалась негативна тенденція, коли люди, які проживають в приватному секторі, залишають сміття обабіч доріг або намагаються його вивезти в контейнери, які знаходяться найближче. Вони сподіваються, що їхні відходи приберуть комунальники та вивезуть на сміттєзвалище. Натомість, найчастіше, сміття розносить вітер або його рвуть собаки.

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцька все частіше стали виявляти громадян, які під’їжджають до контейнерів та просто з машини викидають його.

«Департамент муніципальної варти Луцької міської ради попереджає, що в разі виявлення фактів засмічення сміттєвих контейнерів твердими побутовими відходами, інспектори будуть складати на порушників адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП», - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Інспектори департаменту муніципальної варти Луцька все частіше стали виявляти громадян, які під’їжджають до контейнерів та просто з машини викидають його.????????????????
Відповісти
ДІТЛАХИ СМІТТЄВО, БАБУСЕВІ, ГОРОДО ПАРКАННА ВАРТА
Відповісти
Я живу в приватному секторі! Тепер розкажу вам ситуацію. Вивозили сміття завжди 2 рази в тиждень, я за це плачу регулярно, понеділок зранку майже в 9-00 в четвер - в обід, як часи!Як нестало мера, почався якийсь піпец. то у них машина зломана то ще якась хрень і його не вивозять ругялрно. Завжди сміття просто виставлялось в пакетах, контейнера у нас нема свого на сектор, я не проти, хай встанговлять. А тепер собаки бродачі розтягують те сміття кругом, бо йогго не забирають регулярно. Тому уви мені проще викинути по дорозі на роботу в якийсь контейнер! Я один хрен плачу за його вивіз! в чому проблема??? Поставте нам контейнер на вулиці ( Підгаєцька), або виконуйте роботу за яку мси платим нормально.Я З цим звертався до міської ради на електронну пошту, відповіді нуль! Їм не до того, їм треба землю деребанити!
Відповісти
Останні новини
Мешканці приватного сектору все частіше загиджують Луцьк, - муніципали
14 березень, 2018, 08:06