Прокурор Луцька припустив, хто міг вбити двох людей у «Світязі»

Прокурор Луцька припустив, хто міг вбити двох людей у «Світязі»
На думку прокурора міста Сергія Даніліна, у номері готелю «Світязь» розігралася класична трагедія: чоловік убив свою супутницю, а потім застрелився сам.

Прокурор міста повідомив, що справу веде не він, а слідче управління. Втім оскільки прокурор був на місці трагедії, то поділився своїми думками щодо причини резонансного вбивства.

Нагадаємо, 18 січня в 421 номері готелю «Світязь» знайшли два трупи: серба 1944 року народження і польки 1996 року народження. В обох були наскрізні вогнепальні поранення голови. На місці події також знайшли пістолет іноземного виробництва калібру 10,4 мм.

«Моя думка, що ні розташування трупів, ні інших предметів, ні порядок у кімнаті, ні огляд не дав вказівки на те, що там була присутня третя особа. На мою думку, відбулася класична трагедія, коли з невідомих причин цей чоловік вбив неповнолітню і застрелився. Хоча я не розслідую справу і моя версія може різнитися з офіційною», - зазначив прокурор.

Він каже, що судячи з усього, стосунки між убитими були дуже близькі. Адже вони неодноразово бували разом в Україні та разом мешкали, гуляли.

Тіло дівчини за попередньою інформацією Даніліна вже забрали на батьківщину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хоть с первого раза попал или с третьго.
Відповісти
Покійний генерал Кравченко і то, тільки з другого разу.
Відповісти