Березюк: «На коліна ставити ця влада може, а відповідати на відкритому суді боїться»

Березюк: «На коліна ставити ця влада може, а відповідати на відкритому суді боїться»
Окружний адміністративний суд міста Києва відмовив у відкритому розгляді справи за позовом Олега Березюка до Юрія Луценка.

Нагадаємо, 5 грудня 2017 року Генеральний прокурор Юрій Луценко із трибуни Верховної Ради заявив, що голова фракції «Самопоміч» Олег Березюк має «вийти в центр Львова, стати на коліна, поцілувати національний прапор і скласти мандат» та пообіцяв зустрітись у слідчого та в суді. До суду звернувся сам Олег Березюк, вимагаючи визнання дії Генпрокурора протиправними, - йдеться на офіційному сайті «Самопоміч».

«Та, мабуть, Генеральний прокурор передумав зустрічатися в суді. Бо суд відмовив у відкритому розгляді справи, назвавши клопотання про це «очевидно безпідставним та необґрунтованим». Виявляється, приниження Генеральним прокурором із трибуни парламенту всього українського суспільства є неважливим і несуттєвим.

Уся суть сьогоднішньої влади в тому, що «на коліна ставити» вони можуть, знущатися можуть, красти можуть, а відповідати у прямому відкритому судовому засіданні вони бояться», – прокоментував ухвалу суду Олег Березюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Березюк: «На коліна ставити ця влада може, а відповідати на відкритому суді боїться»
14 березень, 2018, 21:02