ДАІ Горохівщини покарали за стан доріг

ДАІ Горохівщини покарали за стан доріг
Через подання прокуратури горохівських ДАІшників притягнули до відповідальності: у прокуратурі вважають, що Державтоінспекція не надто активно слідкувала за станом доріг в області, невчасно вимагаючи від дорожників привести до належного стану дорожне покриття.

Так, під час перевірки доріг району прокуратура виявила, що їх стан у Горохові й інших населених пунктах не відповідає вимогам чинного законодавства, а саме - покриття шляхів «сковане» ожеледицею, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Лише після двох автомобільних аварій з людськими жертвами ДАІшники внесли приписи керівнику філії «Горохівський автодор «ДП «Волинський автодор» та керівнику дорожньо-ремонтного підприємства №5, які відповідають за стан доріг в районі, з вимогою привести до належного стану дорожнє покриття, кажуть у прокуратурі.

До того, хоч протягом грудня 2012 року на території Горохівського району зареєстровано ще 9 ДТП, у яких постраждало 6 осіб, відповідні приписи горохівськими міліціонерами не вносились. Це не робилося і протягом січня 2013 року.

Задля усунення вказаних порушень прокуратурою району внесено подання начальнику Горохівського РВ УМВС. За результатами його розгляду винних осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стаття ГАНЬБА прокуратури Грохівщини! Що зробила прокуратура для покращення доріг, покарала ДАІшніків?, а де покращення доріг? кошті використані не за призначенням для утримання доріг лежать у чиїх кишенях? прокуратура не розібралась???(((
Відповісти
Найгірші дороги в області у Горохівському та Рожищенському районах!
Відповісти