Луцькі депутати не проголосували за створення електронної черги у дитсадки

Луцькі депутати не проголосували за створення електронної черги у дитсадки
Депутати Луцької міської ради не підтримали проекту рішення, яким передбачалося створити електронну чергу дітей у луцькі дитсадки.

Проект рішення розглядала сесія міськради 30 січня.

Нагадаємо, що депутати Луцької міської ради ініціювали введення електронної черги дітей, які хочуть вчитися у дошкільних навчальних закладах.

Подібну ініціативу висловлював і голова обласної держадміністрації Борис Клімчук, який попросив мерів міст до 10 квітня створити електронну базу дітей, які стоять у чергах.

Під час сесії міськради 30 січня луцький міський голова зазначив, що питання доцільно доопрацювати і відкласти на засідання сесії наступного місяця, оскільки тут «є чимало технічних питань».

«Є ряд питань, пов’язаних з мережею і комп’ютерами. Я – за. Це нормально, це добре, це прозоро, це супер. Але є технічні питання», - зауважив Романюк.

Ці технічні питання зі слів начальника управління освіти Олега Гребенюка пов’язані з тим, що необхідне технічне забезпечення процесу та конкретний працівник, на якого покладуть функціональні обов’язки вести електронну чергу.

Зі слів Романюка проект рішення про введення електронної черги підготують уже на наступну сесію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З інформації яку підготувало управління освіти, щодо внесення деяких доповнень і змін до рішення "Про запровадження електронної реєстрації дітей до ДНЗ м. Луцька" є дуже багото "цікавих доповнень"....
Управлінці і сам пан начальник незрозуміли, що термін перереєстрації дітей, як зазначано у проекті має відбутись із 01.02.2013-28.02.2013. Воли говорять, що тут немає обгрунтованого терміну перереєстрації дітей...
Відповісти
Які такі технічні питання? Массив в OpenOffice проблемно створити? Казли каториє мешают нам жить! (с)
Відповісти
Лучше бы город научились убирать, чем всякую ф... ерунду придумывают! Начинать нужно с элементарного, а не о "высоких" материях рассуждать!
Вот пример, как работать нужно!!!
http://tsn.ua/video/video-novini/minsk-vter-nosa-kiyevu-za-kilkistyu-rozchischenih-vid-snigu-dorig.html?type=3
Відповісти
Вже зовсім слабі на голову!!!!!!!!!!!! Яка може бути черга в дитсадок, хай піднімуть свої товсті зади і роблять все, щоб діти мали щасливе дитинство, а не з пелюшок в ....... Це ж який диб.... таке видумав?
Відповісти
Останні новини
Луцькі депутати не проголосували за створення електронної черги у дитсадки
30 січень, 2013, 18:05