Розповіли, скільки грошей «витягне» з лучан новий тариф на проїзд

Розповіли, скільки грошей «витягне» з лучан новий тариф на проїзд
Експерт ГО «Центр розвитку урядування» Сергій Григоренко розповів, що лучани за рік заплатять на понад 52 мільйони гривень більше за проїзд у громадському транспорті.

Про це йшлося 15 березня під час прес-конференції «Підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті Луцька: необхідність чи некомпетентність і зловживання владою?».

Сергій Григоренко підрахував, що в Луцьку є близько двох сотень маршруток, які щоденно курсують містом і перевозять в середньому від 600 до 800 людей. Якщо вони платитимуть за кожну поїздку на 1 гривню більше, то за день це виллється у 144 тисячі гривень, а за рік – у 52 млн 560 тисяч гривень. Плюс ми говоримо про готівку 4,7 млн необліковану в ЛПЕ через те, що забрали валідатори, - зауважив він.

«За сьогоднішнім курсом долара це 2 мільйони доларів. Куди підуть ці гроші? На фінансування виборчої кампанії «УКРОПу»? На якісь відкати? Вирішення всього цього – економічний розрахунок і введення валідаторів, чого ця влада не зробила», – додав експерт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
звісно що На фінансування виборчої кампанії «УКРОПу», туди вже пішли 500 тисяч на прикрашання ялинки.
Відповісти
підніміть цьому бидлу до 10 гривень і будуть мовчати
Відповісти
При чому тут партія Укроп? У Львові списують на Самопоміч, в Луцьку на Укроп, тобто на ті партії, які саме і борються з різними недоліками.У Львові більше 600 машин різних перевізників, майже всі вони старі, небезпечні для життя людей, і їм всім скільки не плати-буде мало! Керівництво міст давно мало подумати про закупівлю нових автобусів українського виробництва, а не перекуповувати різний металобрухт один у одного. За неякісний автотраспорт мають відповідати автотраспортні управління і МРЕО, які допускають на лінії міст небезпечний транспорт! Хватить наживатися на людях, травмуючи їх!
Відповісти
Останні новини
Розповіли, скільки грошей «витягне» з лучан новий тариф на проїзд
15 березень, 2018, 17:33