Заметені дороги і пішоходи в шубах: сніг на 40-му кварталі Луцька

Заметені дороги і пішоходи в шубах: сніг на 40-му кварталі Луцька
У Луцьку ввечері 16 березня пішов рясний сніг, який за ніч "замів" місто.

Комунальники не були готові до раптової зміни погодніх умов, тому навіть зранку у суботу, 17 березня більшість вулиць міста залишилися неприбраними, пише Район. Луцьк.

Схожа ситуація і на 40-му кварталі. Неприбрані вулиці Конякіна та Гордіюк, непротоптані стежки на узбіччях та люди, які знову дістали з шаф пуховики і шуби. Навіть собаки, зіщулившись, трусяться від холоду та вмощують
ся в снігу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
екологічно економічно ефектно
Видно снігоборотьба на території бурси № 9 проводилась . На території церкви Феміам , що поблизу дві з половиною години на приблизно таку ж територію , трактором палили солярку . В ХРАМІ НАУКИ від ВОДА - реформатори всього на годину довше . Вручну , важка робота далеко не на жіночі руки . Хуторскі показують приклад .Техніка та її не раціонально використовувалась по всьому місту ,- зрозуміло весна вправніше розправиться з зимовими примхами природи. А владцям, зокрема тому п. , що починається на г. - Пустовіту УВАГА !!! на свого панібрата ВВ. романюка з ЛВПУ(виблядки які запозичили з своїм завгоспом олєжкою фашистські методи прибирання ) ДАВНО не мішало б звернути увагу ! ! ! - 0.о за німецько-українським проєктом ДУЖЕ - ДУЖЕ ДЕШЕВО ! ! ! ДВІ ЖІНОЧКИ ПРИБИРАЛЬНИЦІ - вручну ! ! ! Одна з працівниць мала малолітньго сина помічника виросте ЛЮДИНА , не всім же бути : міністрами,депутатами,ДИКОректорами-завгоспами, в.о. мервів... ) . Розпочинається під покровительством ті знущання ГОРЕ - кхеровніків на очах у вікнах густонаселеного мікрорайону вже в сутінках було видно об*єм виконаної роботи за темна . ... Сніжок упав на кінчик палки ... Струсніть його з шапок , палками , дринами , колками ... в кучугури з мерзлиХ уїв - розстане будуть першоцвіти з підсніжників .
Відповісти
А Поліщук хвалився що всюди сніг прибрано
Відповісти
Останні новини
Заметені дороги і пішоходи в шубах: сніг на 40-му кварталі Луцька
17 березень, 2018, 16:23