Емоційно та відверто. «Бумбокс» відіграв «Голого Короля» у Луцьку. ФОТО

Емоційно та відверто. «Бумбокс» відіграв «Голого Короля» у Луцьку. ФОТО
Нарешті Луцьк вживу почув пісні з нової платівки «Голий Король» та інші улюблені хіти «Бумбоксу».

18 березня у РЦ «Промінь» музиканти відіграли концерт в рамках туру в підтримку нового міні-альбому, який повинен був відбутися ще у вересні минулого року, але був скасований.

Перед Луцьком музиканти виступили у Рівному та Ковелі. «Закінчимо грати концерти, які почали того року, бо це справа честі, і продовжимо студійну роботу у Києві в студії «Бабіна». Це вже 3-тя платівка, яку ми записуємо у цій студії. В травні місяці плануємо зняти ще один відеокліп», - розповів Андрій Хливнюк.

Хливнюк чимало говорив про процес творення «Голого Короля»: «Я не писав пісню «Голий Король» про якогось конкретного політичного діяча. Але, думаю вперше написав пісню-діалог. Діалог з країною. Це серйозна річ, за формою – класичний хіп-хоп, зіграний наживо».

«Я говорю про «Сталеві квіти» і присвячую її всім волонтерам та небайдужим громадянам. Але є і весела пісня» Є» Після довгих років невеселих пісень, це жарт, якщо що, ми записали веселу пісню – «Болєльщік». І це буде супер-хіт!»

«А ще – «Колишня», з якою ви добре знайомі. «Вечір в Ріо», написана мною для O.Torvaldв 2014 році і виходить тільки зараз. Ця пісня – чудовий спогад про мою роботу саундпродюсером, в ній дуже багато Боба Хомулко і студії «Бобіна». Без них вона була б просто пшиком. Шоста пісня, «Люди», в її акустичній версії, подарунок нашим слухачам, бонус-трек. У «Королі» мені дуже хотілося, щоб пісні, і їх не важливо скільки їх – шість чи одинадцять, як зазвичай в наших альбомах, були об’єднані концептуально. Якщо це вдалося – це чудово. І якщо меломани подекуди почують відгомони ритм-енд-блюзу, який я багато слухав в процесі роботи над альбомом, це буде вдвічі чудово».

Музиканти зауважили, що таких концертних залів, як у РЦ «Промінь» в Україні немає, а для Луцька, то це взагалі «респект».

А про рецепт їхнього успіху соліст сказав «дуже дорого, звертайтесь», - жартуючи.

Відвідати концерт прийшли справжні поціновувачі гурту, адже безліч пісень співали разом із Андрієм Хливнюком. Всидіти на стільцях було неможливо, отож публіка як могла танцювала поблизу своїх місць.

Запалював вечір і гітарист «Бумбоксу» Андрій Самойло «Муха», який родом із Луцька. Хливнюк зі сцени жартував, що сьогодні «Муха» грає неймовірно, видно рідна земля так впливає.

Неймовірна емоційність виконавців разом із невпинною активністю публіки створило надзвичайну атмосферу у залі чого Луцьк не бачив вже досить давно. Окрім пісень із нового альбому хлопці зіграли «Поліна», «Квіти у волоссі», «Вахтерам», «Наодинці», а завершили свій виступ хітами «Люди» та піснею Скрябіна «Спи собі сама».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже чудовий концерт був!
Живий звук, гурт і сам Андрій "викладались", відпрацювали, як то кажуть, на всі 100%.
Да і сама зала Проміня добре облаштована під таке дійство.
ВСЕ-ВСЕ СПОДОБАЛОСЬ - РЕСПЕКТ!!!

Єдине, що було неприємно, це частина молоді зеленої, зневажливої, яка собі вставала, дригалась (це типу танцювала), так любо було дивитись на їх ..опи. Особливо «радував позадусидящих» один підліток в шапочці і уже заросший, який майже постійно стояв, махав однією рукою, виставляючи один вказівний палець (як йому хтось його не скрутив).
Адже класно було би, щоб тим (танцювальникам) на перегляді фільму у кінотеатрі так само встали перед ними, і дригались інші їхні брати-по-розуму.
Відповісти
Останні новини
Емоційно та відверто. «Бумбокс» відіграв «Голого Короля» у Луцьку. ФОТО
19 березень, 2018, 07:31