Утримання заручників у підвалі поблизу Луцька: подробиці від поліції. ОНОВЛЕНО

Утримання заручників у підвалі поблизу Луцька: подробиці від поліції. ОНОВЛЕНО
Двох мешканців Луцька утримували в підвалі у селі Забороль Луцького району, вимагаючи у них передати у власність втомобіль, квартиру, 5000 доларів США та «ферму біткоїнів».

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Поліцейські встановили, що зловмисники незаконно позбавили волі двох 33-річного та 40-річного жителів Луцька. Окрім цього, правоохоронці з’ясували, що правопорушники причетні також до вчинення щодо потерпілих розбійного нападу, вимагання, а також незаконного заволодіння транспортним засобом.

З місця пригоди поліцейські вилучили пістолет «Zoraki» з набоями, декілька молотків, мобільні телефони, гроші, медикаменти, тощо.

Натомість у прокуратурі Волині повідомляють, що зловмисники напали на одного з громадян 16 березня у його власному помешканні в будинку на вулиці Кравчука у Луцьку, жорстоко побили та заволоділи двома мобільними телефонами.

Потім, розбивши скло в його авто, викрали звідти гаманець із понад 5 тис. грн., самого ж потерпілого завезли у село Забороль Луцького району, де помістили у підвал.

Іншого потерпілого нападники викрали біля під'їзду будинку на вулиці Ветеранів в обласному центрі та, заволодівши його автомобілем, також доправили в село Забороль. Дорогою у потерпілого, якого теж били молотком та битою, відібрали гроші, ювелірні прикраси, телефони та ключі від квартири та будинку.

У підвалі в Заборолі чоловіка знову продовжували бити й навіть погрожували вбити, приставляючи до скроні пістолет. Таким чином зловмисники вимагали передати їм автомобіль, квартиру, 5000 доларів США та «ферму біткоїнів».

Усіх нападників, серед яких і такі, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, затримали та оголосили їм про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 289, ч. 2 ст. 187, ч. 3 ст. 189, ч. 2 ст. 185 КК України.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у підвалі у селі Забороль Луцького району утримували двох чоловіків, які майнили крипто валюту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці десь невдачно панти погоняли.... Сьогодні такий час, що і за 1000 у.е. на той світ відправлять, одна біднота навкруги.
Відповісти
цим 2 тєрпічам поставили мєнтікі ультиматум 1.або вони говорять цей брєд про ферму біткоїнів2.або кришування їхнього наркотрафіку закінчилось і їх закривають по307 усіх частинах.Ну і звичайно такі чорти вибрали перший варіант.реально шкода хлопців хотіли зробити добре для усіх(відбити тягу до варки і продажу наркотиків) але все як завжди.....наша поліція як завжди ще й згвалтування малоліток приписали.....
Відповісти
А IP-шкі то відслідковуються...
Відповісти
Останні новини
Утримання заручників у підвалі поблизу Луцька: подробиці від поліції. ОНОВЛЕНО
19 березень, 2018, 11:31