У луцькій мерії - нові кадрові призначення

У луцькій мерії - нові кадрові призначення
У луцькій мерії нові кадрові призначення: нового начальника отримав, зокрема, відділ управління майном міської комунальної власності та ЖКП №3.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Луцької міської ради.

Так, розпорядженням міського голови від 31 січня Тетяну Нечипоренко перевели на посаду начальника відділу управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради з посади заступника цього ж відділу.

Нагадаємо, попередній начальник цього відділу - Тарас Яковлєв - став заступником луцького міського голови.

Ще одним своїм розпорядженням міський голова призначив з 01 лютого Руслана Юлдашева на посаду директора житлово-комунального підприємства №3.

До призначення на цю посаду Руслан Юлдашев працював заступником директора з розвитку ТзОВ «Волиньфарм».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- "Тож з 366 чиновників, які працювали у міськраді за Шиби - при Романюку їх кількість зросла до 458 штатних одиниць. Попри гучні заявки про економію бюджетних ресурсів на чиновниках, Микола Романюк взявся активно «роздувати» колектив, набираючи все нових і нових людей. Таким чином, за рік своєї діяльності нинішній мер набрав до себе у штат майже сотню чиновників. І це лише за один фактичний рік каденції міського голови. На утримання чиновницької "армії" в Луцькому бюджеті-2012 закладено 28 мільйонів - мало не втричі більше у порівнянні з 2006-м", пише інтернет-видання "Під прицілом". Таким запамятається громаді цей селюк. Роздуванням штатів і більше нічим, бо гроші, залучені в область і місто при його так званому мерстві - заслуга Клімчука. Романюк і на посаді голови ОДА, і голови міста здатний тільки поїхати в Київ, погуляти по коридорах влади, потрусити там своїми пустими яйцями і їхати з порожніми руками додому.
Відповісти
Не відстає від міського голови і голова облкасний. 8-поверхова будівля, з яких більшість трутнів, з’їдають ті гроші, які можна було б використати на розвиток інфраструктури гроші. На жаль, позиція Клімчука розходиться із його заявами про економії? зменшити штат, відповідно, фінансування на його утримання, витрати на електроенергію, а тим, хто залишиться, підняти зарплати і їхню відповідальність. Сам пан Клімчук замість того обсадив себе ще двома заступниками: а ви, люди, економте, бо в нас ПАКРАЩЕННЯ.
Відповісти
Ти читало шо писало???Навчися писати,базікало.
Відповісти