У садівничому товаристві в Луцьку виник конфлікт

У садівничому товаристві в Луцьку виник конфлікт
Замість більшості долю садівничого товариства «Промінь» у Луцьку вирішує меншість.

Про це повідомляє ВРД НСТУ.

На неправомірність рішень, прийнятих на зборах, нарікає лучанин Володимир Скубко. Чоловік розповів: до товариства входить майже 2000 людей, а фінансові питання, що вирішуються, погоджує трохи більше сотні учасників. Він каже, подібні рішення має приймати 50% членів товариства + 1 голос.

Під час конференції один з учасників садівничого товариства «Промінь» Володимир Скубко розповів: фактично на збори приходять 100-150 членів товариства. Їх рахують, як делегатів (припустім, один делегат на 10 чоловік). Але, бідкається чоловік, документи, які б підтверджували ці повноваження, відсутні.

Зі свого боку член правління садівничого товариства «Промінь» Алла Васкевич наголошує, що на зборах є не тільки делегати, але й усі бажаючі.

«Але умовно ми поставили так: конференція дійсна в тих випадках, коли є така кількість людей – один від двадцяти. Тому вирішено, що конференція правомірна», – додала жінка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Голова масиму Степан Черкавський зазнався і боїться людей. На конференціє запрошуються лише свої люди. Неприємний тип, зверхній. Йому б в Маневицькій колонії № 42 наглядачем.
Відповісти
Скубко - хвора людина, яка займається цією дурнею вже багато років. Попереписував свої дачі на дочку і ходить та морочить усім голову. Він не член товариства.
Відповісти
В доповнення - розділ статуту товариства:5.1.Повноваження Конференції п.4. ...один делегат від двадцяти членів Товариства. Конференція є правомірною за наявності на ній делегатів не менше 70%.
Відповісти
Воно те старе чудо лупить ціну на світло і задайте йому питання що входить в 80 грн за соту відповідае це добровільні членстві внески на розвиток водогону зарплата сьогодні 8000 завтра 28000 за наші кошти він не знаходиться на фінансуванні ні міскоі ні сільскої ради а за наші кошти збираючи з нас ложить на дипозит і шикує даввайте зробимо ще одні збори іпрейдемо і вирішимо що з ним робити шо нам

Відповісти
Останні новини
У садівничому товаристві в Луцьку виник конфлікт
20 березень, 2018, 05:53