Волинянин отримав рік умовно за марихуану

Волинянин отримав рік умовно за марихуану
Луцький міськрайонний суд засудив 43-річного волинянина до одного року обмеження волі умовно за незаконне зберігання марихуани.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Волинській області.

У листопаді минулого року на вулиці Винниченка в Луцьку співробітники управління патрульної поліції під час поверхевого огляду 43-річного жителя Володимир-Волинського виявили чотири паперові згортки із речовиною схожою на канабіс.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Наркотичну речовину вилучили та направили на дослідження. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Згідно з висновком судової експертизи, речовина, направлена на дослідження, містить у своєму складі особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено.

Луцький міськрайонний суд визнав 43-річного волинянина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді одного року обмеження волі умовно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.