Туалет і розвалюхи: що знайшли на місці скандальної фірми Були і Петрочука. ФОТО. ВІДЕО

Туалет і розвалюхи: що знайшли на місці скандальної фірми Були і Петрочука. ФОТО. ВІДЕО
За адресою, де зареєстрована фірма «Житловий квартал», розташоване лише напівзруйноване приміщення колишніх очисних споруд та дерев’яний туалет.

Юридична адреса підприємства – вул. Вороніхіна, 37 у Луцьку. Проте на цій ділянці немає жодної будівлі, де міг би бути офіс будівельної компанії, – йдеться в матеріалі Людмили Яворської для відділу журналістських розслідувань «Волинь24».

Нагадаємо, на черговій сесії депутати Луцької міськради віддали в оренду ТОВ «Житловий квартал» дві ділянки: два гектари на території колишнього «Зеленого господарства» та 36 соток за місцем реєстрації фірми – на вул. Вороніхіна. На цих ділянках фірма нібито планує багатоквартирне будівництво. Проти прийняття таких рішень виступили опозиційні депутати та громадські активісти, заявивши, що рада планує задарма віддати землю фірмі, яка насправді належить їхнім колегам Сергію Булі та Костянтину Петрочуку. Аби проголосувати за ці питання, депутати навіть вдавалися до фізичних «розборок» і близько опівночі таки віддали землю «Житловому кварталу».

«КРЕАТИВНИЙ» ОФІС

Наразі на місці офісу «Житлового кварталу» – закинуте приміщення, де колись були розташовані очисні споруди дощової каналізації. Із 2011 року ця нерухомість належить Москвич Ользі Дмитрівні, яка також є співзасновницею фірми «Житловий квартал». Жінка є донькою Дмитра Москвича – підприємця, який був депутатом Луцькради у 2002-2010 роках.

Сусіди підтвердили, що «багато років вже говорять, що Москвич буде тут будувати будинок». Інші сусіди зауважили, що фірму на Вороніхіна, 37 часто розшукують, проте – без результатів.




ДИРЕКТОР-НЕВИДИМКА

У державних реєстрах юридичних осіб відсутній телефон «Житлового кварталу», проте є контакти директора підприємства Ришка Мирослава Джановича (як посадової особи іншої фірми – ТОВ «Вуд-Експо»). Щоправда, за одним із номерів відповів заступник луцького міського голови Костянтин Петрочук, а за іншим – його дружина Олена, яка також є сестрою Мирослава Ришка.

Попри близькі родинні стосунки, заммера та його дружина запевнили, що не знають, де розташований офіс Мирослава Ришка.

«Я не знаю, де їхній офіс. Наскільки я знаю, там юридична адреса їхня, а де вони розміщені, я затрудняюсь сказати», – сказав Костянтин Петрочук.

Депутат Луцькради Сергій Була, який лобіював інтереси «Житлового кварталу», теж відмовився називати адресу фірми, заявивши, що «не збирається робити за журналістів їхню роботу».

Не знає адреси ТОВ «Житловий квартал» і голова земельної комісії Євген Ткачук. «Вони лише подали заяву на розгляд комісії, там не вказана адреса», – пояснив Ткачук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
туалет = гівно, а гівно завжди на гроші))) так задумано
Відповісти
Якщо на юридичній адресі фактично нічого не має, то через суд скасовується реєстрація юридичної особи.

Частина друга статті 38 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" зазначає, що підставами для постановлення судового рішення щодо припинення юридичної особи - наявність в Єдиному державному реєстрі запису про відсутність юридичної особи за вказаним її місцезнаходженням.
Відповісти
жарти жартами, але це серйозний косяк.
уявіть, що ви купили свинну тушонку і знайшли в ній людський палець. на звороті знаходите адресу контори, направляєтесь на з'ясування стосунків. а там - сральня в полі. клас?
Відповісти
Обох злодюг заперти в той туалет ,на декілька років і нехай між собою бються , як на сесії
Відповісти
Цікава виходить картина, міська рада, не перевіряючи чи взагалі існує таке підприємство за вказаною юридичною адресою, віддає безплатно 2 гектари землі!
Чи не є це службовою недбалістю? Чи готова прокуратура провести відповідну перевірку та подати документи на скасування державної реєстрації міфічної юридичної особи, чим зберегти від розкрадання землі громади Луцька?
Відповісти
Люди добрі , зверніть увагу , що ця сволота навіть туалет збудувати не взмозі . Про яку будівельну компанію ця скотина може говорити !!! А в Чернуху добротний туалет забрав
Відповісти
Останні новини
Туалет і розвалюхи: що знайшли на місці скандальної фірми Були і Петрочука. ФОТО. ВІДЕО
21 березень, 2018, 14:49
Заметіль в Луцьку. ФОТО
21 березень, 2018, 14:38