Турчинов забув як його по батькові? ФОТО

Турчинов забув як його по батькові? ФОТО
У підписному листі під вимогою скликати позачергову сесію парламенту по-батькові народного депутата Турчинова Олександра Валентиновича (на фото) було написано як Васильович.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Олексій Мустафін, який консультував на минулих виборах Партію регіонів, пише Українська правда.

З фотографії газети "Сегодня", яку виклав журналіст видно, що в декларації про доходи за 2012 рік Турчинов записаний як "Олександр Валентинович", але в підписному листі раптом став "Олександром Васильовичем". Водночас, у Партії регіонів вважають, що Верховна Рада повинна створити тимчасову слідчу комісію, щоб з'ясувати причини раптової зміни по-батькові Турчинова.

Про це висловив член парламентської фракції Партії регіонів Олександр Стоян.

"Цікаво було б дізнатися, коли і з яких причин пан Турчинов змінив ім'я свого батька з Валентина на Василя: згадав він його, забув, заплутався або, нарешті, з'ясував? А, може бути, він впізнав його справжнє ім'я з передачі "Жди меня", і ми про це не знаємо?" - іронізує "регіонал". "Тому ми повинні почути роз'яснення, яке по батькові таки правильне - те, яке записано в декларації про доходи, яку пан Турчинов заповнював напередодні виборів? Чи все-таки те, що зазначене, коли він поставив свій автограф у підписному листі за скликання позачергової сесії?"- заявив Стоян.

Раніше нардеп Владислав Лук'янов заявляв, що частина підписів на підписному листі за скликання позачергової сесії, фальшива.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну це вообще ПУШКА
Відповісти