Олександр Лазорко увійшов до наглядової ради ЛНТУ *

Олександр Лазорко увійшов до наглядової ради ЛНТУ *
Кандидат у депутати обласної ради по Луцькому виборчому округу № 37 від партії «УДАР» Олександр Лазорко став членом наглядової ради Луцького національного технічного університету.

Таку ініціативу ректора ЛНТУ Віктора Божидарніка одноголосно підтримала вчена рада університету.

Віктор Божидарнік представив колегам Олександра Лазорка як людину знану і шановану та зазначив, що виш зацікавлений у тому, щоб Лазорко входив до наглядової ради. Бо сподівається на допомогу від Олександра Лазорка, який уже багато зробив для ЛНТУ. Зокрема, як керівник нафтопереробних заводів, він працевлаштував багатьох випускників університету.

Олександр Лазорко, дружина якого викладає в одному з вузів, до речі, саме в технічному, ґрунтовно знає нинішні проблеми українських вищих навчальних закладів. А також те, що для Луцького національного технічного університету сьогодні одне з нагальних питань - опалення.

ЛНТУ став навіть одним із тих навчальних закладів, який ця проблема змусила зробити тривалішими зимові канікули, бо бракує коштів, щоб платити за газ.

Олександр Лазорко каже, що є потреба збудувати індивідуальну котельню для університету. Причому, всі сили на це потрібно спрямувати уже в цьому році, аби в наступному змогли мати незалежне індивідуальне опаленням.

Кандидат у депутати обласної ради зауважив, що, на жаль, за останні 20 років держава просто відвернулася від технічного переоснащення, від покращення стану, в якому знаходяться українські технічні вузи.

Викладачі університету переконані, що саме Олександр Лазорко зможе вивести їхній вуз на одне з провідних місць не тільки в області, а й у державі.

Завідувачка кафедри електропостачання ЛНТУ Любов Добровольська зазначила: вона має надію, що Олександр Лазорко, як меценат, допоможе вирішити кілька важливих господарських питань, підтримає науковців і студентів. "Таких людей, як Лазорко, потрібно обирати в наглядову раду. Дуже добре, що він погодився!", - сказала завідувачка кафедри.

Студенти теж покладають надію на те, що саме Олександр Лазорко сприятиме їхньому розвитку та допомагатиме молоді. Кандидат у депутати обласної ради запевнив, що з задоволенням підтримуватиме студентські ініціативи.

"Я думаю, треба зробити місце відпочинку студентів і викладачів. Можливо, навіть краще, ніж в університеті імені Лесі Українки. Мені про це легко говорити, бо великий внесок і допомогу зробив для цього університету голова наглядової ради Ігор Палиця. Він мій близький друг. Я впевнений, що тут буде не конкуренція, а партнерство моє з Ігорем Петровичем. І ми докладемо багато зусиль, щоб зробити гарний відпочинковий комплекс для технічного університету", - сказав Олександр Лазорко.

Підтримку Олександру Лазорку висловив також голова студентської ради ЛНТУ В’ячеслав Педченко:

"Я підтримую будь-яку допомогу, я прихильний саме до ініціативи Олександра Лазорка, адже він розуміє студентів. Думаю, з приходом Олександра Лазорка зміниться ставлення до студентів. Оскільки фінансування є недостатнім, я вважаю, нам багато чого потрібно для студентської ради. Гадаю, що з приходом такої людини ми, студенти, досягнемо того, що потрібно нам сьогодні".

Олександр Лазорко підтвердив, що довіра викладачів та студентів ЛНТУ зобов’язує його працювати ще більше.

"Я для себе розумію, що член наглядової ради повинен допомагати керівництву і викладацькому складу, реалізовувати всі ті потреби, які виникають в університеті. І я готовий бути надійним вашим помічником. Я, в першу чергу, всі свої знання, вміння направлю на покращення матеріальної бази університету", – запевнив Олександр Лазорко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
УХ ТИ!!! Я ЗА НЬОГО!!!
Відповісти
Палиця №2. Я не знаю чи плакати, чи сміятися...
Відповісти
сміх крізь сльози...
Відповісти
Да Палиця что-то делает для лучан .А что сделал Витив с Мельником из Свободы ?
Відповісти
а что это что-то?
ну например?
Відповісти
Сегрію Палиця робив тільки перед виборами де зараз він??? Люди не ставайте на ті самі граблі...
Відповісти
самураю - читайте новини: http://p-p.com.ua/articles/30037/
Відповісти
А він і зараз тут... вчора та сьогодні)) слідкуйте за новинами...Фонд працює постійно...коли вже ми навчимося просто дякувати людям...щось робить - погано, не робить - ще гірше...а що саме зробили Ви, крім обгаживання майже єдиних людей, які намагаються зробити щось для Луцька?
Відповісти
дежавю! він хоче повторити тріумфальний похід І.П.Палиці? йому це не вдасться, бо це все має вигляд дешевої пародії... А Фонд Палиці і зараз діє, програми працюють, усім озлобленим варто знати реальну ситуацію і перестати плюватися
Відповісти
а ще свого сина з англії нехай поверне вчитись у луцький НТУ, ще й наглядатиме за ним із тієї ради ...
Відповісти
да пускай Лазорко вкладывает сколько и куда хочет.лично меня этим не купишь.
Відповісти
що одна що інша морди...
Відповісти
Лазорко лучший друг Палиці, має великий бізнес, шоб його втримати і збільшити потрібно лізти у владу, наприклад по схемі Палиці баламутити і підкуплювати людей, особливо перед виборами, а на людей і на Луцьк йому плювати, а ці вибори це тільки маленька репетиція перед парламенськими виборами, на які він як і Палиця буде прориватися любими способами, жди від ого добра???
Відповісти
Бізнесмени з групи «Приват» олігарха Ігоря Коломойського Ігор Палиця та Олекандр Лазорко мріють про встановлення повного контролю у Волинській області, тому спробують пролобіювати на посаду голови Волинської ОДА мера Луцька Миколу Романюка.
Відповісти
Останні новини
Олександр Лазорко увійшов до наглядової ради ЛНТУ *
01 лютий, 2013, 16:49