Трагедія на Волині: 6-річна дитина вистрілила у голову сестричці

Трагедія на Волині: 6-річна дитина вистрілила у голову сестричці
В одному з сіл Ратнівського району 6-річна дитина, граючись з пневматичною гвинтівкою, вистрілила у голову 3-річній сестричці. Дівчинку у важкому стані «швидка» доставила в обласну лікарню, де її прооперували.

Про це повідомили в оперативній диспетчерській Волинського обласного центру медичної допомоги, - пише ІА Волинські Новини.

Попередньо відомо, що дідусь няньчив вдома онучок та недогледів: старша взяла до рук пневматичну гвинтівку, з якої вистрілила трирічній сестричці в голову. В результаті вистрілу дівчинка отримала проникаюче кульове поранення в ділянку правої скроні.

Бригада «швидкої» надала першу допомогу і терміново доставила постраждалу у Волинське обласне дитяче територіальне медичне об'єднання до Луцька.

Заступник генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання з хірургічної роботи Ігор Дородних повідомив, що вчора вночі дівчинку прооперували. Наразі вона в післяопераційному стані знаходить в реанімації. Операція пройшла успішно, проте жодних прогнозів лікарі давати поки не беруться.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.