Кривава ДТП біля ялинки у Луганську: водій був під дією наркотиків

Кривава ДТП біля ялинки у Луганську: водій був під дією наркотиків
У Луганську автомобіль «Ніссан» на великій швидкості в’їхав у натовп людей, які перебували біля центральної ялинки: одна дівчина загинула на місці, а десятеро осіб отримали травми.

За інформацією прес-служби МНС, трагедія трапилася 13 січня о 20:30.

Авто збило паркан, дерев'яний будиночок, проїхало ще майже 100 метрів. Автомобіль зупинила дитяча карусель.

Наразі, за словами начальника міського відділу охорони здоров’я Сергія Мельника, двоє постраждалих перебувають у вкрай важкому стані з черепно-мозковими травмами, їм провели операції з видалення гематом, пише Корреспондент.net.

Заступник міського голови Луганська Олександр Ткаченко підкреслив, що міськрада вирішила надати сім'ям постраждалих матеріальну допомогу – по 5 тисяч гривень кожній.

рім того, міськрада бере на себе організацію похорону загиблої дівчини – студентки Луганського коледжу технології та дизайну.

Начальник ЦГЗ УМВС України в Луганській області Тетяна Погукай на прес-конференції 14 січня розповіла, що 29-річного затриманого водія наприкінці 2011 року позбавили водійських прав за кермування напідпитку.

Зараз він перебуває у СІЗО. Під час скоєння ДТП, як з'ясували медексперти, він перебував під дією наркотиків. Про це повідомив 5 канал.

Протягом минулого року щодо нього періодично складали адміністративні протоколи за перевищення швидкості, а також водіння в нетверезому стані.

Винуватець ДТП, за даними Погукай, – випускник юридичного факультету одного з луганських вузів, проходив ознайомчу практику в міліції та прокуратурі. Він одружений, має доньку 2004 року народження.

Прокурор Луганська Ігор Рєдін розповів, що порушено кримінальну справу щодо водія автомобіля, який скоїв наїзд на групу людей, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кривава ДТП біля ялинки у Луганську: водій був під дією наркотиків
16 січень, 2012, 10:08