У райцентрі на Волині виступить Павло Зібров

У райцентрі на Волині виступить Павло Зібров
У неділю, третього лютого Шацький район відзначатиме 20-ту річницю від дня створення: з цієї нагоди у районному будинку культури відбудеться концерт, на якому виступить народний артист України Павло Зібров (на фото).

З нагоди свята відбудеться богослужіння в храмі Різдва Пресвятої Богородиці у Шацьку, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

З 11:00 жителі та гості селища зможуть оглянути виставку народних умільців району, яку розгорнуть у фойє районного Будинку культури.

Там же о 12:00 розпочнеться урочисте засідання, а після нього – концертна програма. На концерті виступить народний артист України Павло Зібров.

Довідка

Шацький район утворений у 1940 році, а в результаті хрущовської реформи у 1963 році був приєднаний до Любомльського району. Відновлено Шацький адміністративний район постановою Верховної Ради України 3 лютого 1993 року.

Шацький район розташований в північно-західній частині Волинської області. Площа району 0,75 тис. м², населення 18,2 тис. чол.

Районний центр – смт. Шацьк. Перша згадка про нього відноситься до 1410 року, коли польський король Ягайло послав мисливців до Шацьких лісів для заготівлі м’яса на військові потреби. В 1595 році Шацьк згадується у документах як містечко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Это для него(Павла) честь.
Відповісти
ото тільки по райцентрах і запрошують українського фарбованого брюнета! наша відповідь бландзіну Колі Баськіву!
Відповісти
хто це?
Відповісти