Шахрай «видурив» пін-коди і зняв усі гроші з карток

Шахрай «видурив» пін-коди і зняв усі гроші з карток
Мешканка міста Володимир-Волинський стала жертвою шахраїв: невідомий чоловік вивідав у неї пін-коди її банківських карток і зняв з них гроші.

Цікаво, що при цьому шахрай, який подзвони їй і представився працівником служби безпеки банку, абсолютно вірно назвав, які саме картки має жінка, і навіть суми коштів, які на них зберігалися. Про це випадок розповіли у прес-службі УМВС України у Волинській області.

На мобільний телефон жінки подзвонив невідомий і, представившись працівником служби безпеки банку у місті Дніпропетровську, повідомив: з метою безпеки і захисту даних клієнтів будуть змінені пін-коди користувачів банківських карток. При цьому чоловік назвав, які картки має жінка, більше того – суми, що там зберігаються.

Жінка каже, що після того, як він їй повідомив таку інформацію, у неї не було підстав вважати, що вона має справу із шахраями. Отримавши через СМС нові коди, жінка, нічого не підозрюючи, продиктувала чотиризначні цифри «банківському працівникові».

Для певності спритник застеріг клієнтку, аби вона нікому не розповідала про заміну пін-кодів і з побажаннями всього найкращого попрощався. А буквально через 10 хвилин жінка отримала повідомлення про зняття грошей із обох банківських карток.

Ошукана жінка звернулася за допомогою до володимир-волинських правоохоронців. Нині тривають розшукові заходи щодо встановлення осіб шахраїв.

Правоохоронці звертаються до громадян: будьте обережні, не розповідайте незнайомцям будь-які дані своїх банківських карток чи рахунків. Пам’ятайте: спритники постійно вигадують нові схеми шахрайств.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"банку у місті Дніпропетровську"
__________________________________
Хай живе "При...Банк" самий безпечний банк, з самим "чесним" персоналом і "найзахищенішою" базою даних клієнтів!:)))
Відповісти