Словаччина почала видавати Україні довгострокові візи

Словаччина почала видавати Україні довгострокові візи
З січня 2013 року Словаччина почала видавати довгострокові шенгенські візи.

Кількість категорій, по яких можна отримати довготривалу візу, словаки збільшили на три – це родинні зв’язки, бізнес та туризм, пише ІА ZIK.

Правила такі: якщо ти ще жодного разу не був у країні, де діє шенгенська угода, – отримаєш візу від шести місяців до двох років, якщо ж уже мав «шенген» – можеш розраховувати на мультивізу терміном від двох до п’яти років.

«Якщо в людини вже була віза і вона її використала в межах закону, тобто якщо вона мала туристичну візу і дійсно була там, де заявляла і вчасно повернулася – то можемо їй дати візу аж на 5 років», – зазначила генконсул Генерального консульства Словаччини в Ужгороді Янка Буріанова.

Зараз в офісах агентств готові складати навіть індивідуальні тури у Словаччину з мінімальною вартістю. За січень словацькі дипломати видали українцям 6000 віз. Це майже вдвічі більше, ніж у грудні. Їх можна оформити в Ужгороді або в Києві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: візи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
телефонувала вчора до знайомих в Ужгород стосовно цієї інформації. Не так все просто - треба мати хоча б одну словацьку візу, щоби мат можливість відкривати нову - і то на підставі проплаченого туру, готелів і квитків в обидві сторони! зайдіть на сайт консульства і прочитайте умови, переконаєтесь, що це все задля піару
Відповісти
Це добре, що ти "знаєш"..., а це стосується всіх країн так..., умови броні при тур. візі-це умови усіх в країні майже євр. консульств..., а тим більше посольств!!!
Відповісти
Останні новини
Словаччина почала видавати Україні довгострокові візи
03 лютий, 2013, 11:27