Лучани стали менше довіряти міській владі

Лучани стали менше довіряти міській владі
Мнулоріч рейтинг довіри лучан до міськради становив 47%, нині пустився до 36%. Прихильність до голови Луцькради впада з 61% до 27%.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Довіра до міської влади у лучан - серйозно впала. За даними соціологічної групи "Рейтинг", вже у лютому 2018-го року прихильність до голови луцькради знизилась до 27-ми відсотків. Це більше, ніж вдвічі, оскільки ще рік тому за результатами аналогічного опитування цей показник складав 61 відсоток. Менше вірити стали і самій міськраді. Минулоріч рейтинг довіри становив 47 відсотків, а нині він опустився до 36. Однак, не всі лучани погоджуються із рейтингом.

Взагалом соціологи проаналізували 24 міста України, і опитали понад 19 тисяч респондентів. Виявилось, що найбільше довіряють місцевій владі та мерові міста Харкова - там відсоток довіри склав 75 відсотків. Друге та третє місця розділили між собою Івано-Франківськ і Маріуполь. А замикають рейтинг Миколаїв, Полтава та Сєвєродонецьк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Волині взагалі ніякої влади не має а повна АНАРХІЯ бандитських угрупувань
Відповісти
Пройдисвіти...
Відповісти
В Луцьку немає влади, є окупанти, які захопили міську раду і обкрадають місто, а для прикриття ведуть пропаганду в підконтрольних ЗМІ.
палиця = путін, дії і методи однакові.
Відповісти
Для початку фізіогномістам достатньо зробити психологічний словесний портрет кожного з депутатів чи управлінців. Проведіть тест на IQ . Прослідкуйте наявність інтелекту на обличчі.Тут же видасть відсутність його компроментуючі маленькі округлі і постійно бігаючі оченята, уникання прямого погляду, опускання очей, почервоніння лицевих ділянок шкіряного покрову тонкі губи з опущеними кутиками рота, жестикуляція руками при розмові. Додайте манеру говорити, мовний словарний запас, уміння одягатися,відсутність дрес-коду, не кажучи вже про дотримання правил етикету,особистої гігієни, культурний рівень і моральні устої. А джинси в залі, головні убори - підарки ! А запитання про кількість книг у їхніх власних бібліотеках чи кількість галстуків в гардеробі, частоту прасування штанів - повергне в шок. А попросіть написати диктант з мови ? Публікувати результати для загалу точно буде небезпечно ! А треба би було.
Відповісти
Останні новини
Лучани стали менше довіряти міській владі
25 березень, 2018, 23:15