За підтримки УДАРу на Волині визначили кращих хокеїстів. ФОТО*

За підтримки УДАРу на Волині визначили кращих хокеїстів. ФОТО*
Кубок чемпіонату Волинської області з хокею, де змагалися гравці віком від 14 до 52 років, третього лютого виборола хокейна команда «Луцьк».

Змагання відбулося на льодовій арені комплексу «Снігова королева» у Луцьку за підтримки Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», благодійника та кандидата у депутати до Волинської обласної ради від «УДАРу» Олександра Лазорка, Федерації хокею Волинської області та за сприяння Управління сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.

Як розповів заступник голови правління Федерації хокею у Волинській області Андрій Вершецький змагання відбувається уже втретє. Всього взяли участь у чемпіонаті чотири команди. ХК «Луцьк» зайняла перше місце, ХК «Волинь» – друге, ХК «Любарт-Спарта» – третє, а ХК «Любарт» – четверте місце.



Вершецький пояснив, що у змаганні беруть участь любителі цього виду спорту різного віку: від 1961 року народження до 1998. Переможці отримали грамоти, медалі, дипломи у різних номінаціях.



Наприклад, звання «Перспектива Волинського хокею» отримав нападник Артем Шишко, а званням «Старожилу Волинського хокею» нагородили воротаря Сергія Тітова. Відмітили й хокейні династії, що брали участь у змаганнях. Зокрема, спортсменів Петра та Артема Шишко, а також Олександра та Ореста Бондарів.



«Ми маємо свій лід, дитячу школу хокею. П’ять дітей грають у київському чемпіонаті, а туди беруть не просто так, а тих, хто грає на голову краще. Завдяки тим людям, які грали сьогодні у чемпіонаті, і виросли ці діти», – розповідає народний депутат, Голова ВОО ПП «УДАР Віталія Кличка», Голова правління громадської організації «Федерація хокею Волинської області» Юрій Савчук.



«Шикарно, що це відбувається у Луцьку. Добре, що є люди не байдужі не лише до волейболу, футболу, баскетболу, а й те, що хокей починає розвиватися», – ділиться враженнями Олександр Лазорко.



Він каже, що в місці необхідно створювати комфортні та місткі зали для видовищних та масових видів спорту.

«Не можна грати в залі, де сидить менше 200-300 вболівальників. Я вже бачу, що по проекту і потужності цієї арени, тут можна розміщати в тому числі гарну баскетбольну арену з місткістю 1000 глядачів, а це величезне майбутнє для розвитку спорту у Луцьку», – каже Лазорко.



Він говорить, що задоволений, що долучився до спонсорства чемпіонату та бачить перспективи цього виду спорту.



«Я вже бачу, що по проекту і потужності цієї арени, тут можна розміщати в тому числі гарну баскетбольну арену з місткістю 1000 глядачів, а це величезне майбутнє для розвитку спорту у Луцьку», – наголошує Лазорко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От вже люблять народні обранці ЛИШЕ перед виборами вдавати що так багато роблять для громади. За останній тиждень Лазорко зробив більше ніж за останні декілька років(хто не вірить - можете прогуглити). І все як положено, як то кажуть класика жанру - плакати "Удару" на всіх "благочинних" подіях цього ділка, палатки по місту, і основне - проплатили місцеві ЗМІ які трублять про його благодійність і вихваляють як тільки можна.
А піпл схаває. Люди в нас такі. А потім бідкаються що у нас влада погана, самі ж обираєете таких.
В деяких інтернет-виданнях навіть заборонили коменти до статті про Лазорка. То є правильно, чого ж це за проплачені продажним журналюгам гроші народного обранця цей же народ буде гнів посилати у вигляді деяких не дуже приємних кандидату фактів)))
Відповісти
Ху із Лазорко?
Відповісти
Перед виборами вже починається, велика фінансова структура, роздає гречку, те саме що Палиця..!
Відповісти
Останні новини
За підтримки УДАРу на Волині визначили кращих хокеїстів. ФОТО*
04 лютий, 2013, 11:07