Еск-заступник мера Фастова працюватиме на Волині

Еск-заступник мера Фастова працюватиме на Волині
Радником голови Волинської обласної держадміністрації Олександра Савченка став екс-заступник мера Фастова Валерій Криворог. Область його відповідальності – галузь будівництва.

Про це стало відомо під час оперативної наради 26 березня.

Савченко наголосив , що привіз на Волинь радника, який компетентний у питаннях будівництва, капітального та поточного ремонту тощо. У Криворога, за його словами, – великий досвід. «Це радник мій по будівництву», – сказав Савченко. Мовляв, він дуже плідно працював у Київській міській держадміністрації, а нещодавно звільнився із посади заступника мера міста Фастова.

Опісля Савченко наголосив, що його цікавить якість усіх робіт. Губернатор зауважив, що він і сам має досвід у галузі ремонту доріг, тому знає, що таке ямковий ремонт та який він має бути. Окрім того, очільник ОДА пригадав, як їхав на Волинь у день представлення. Мовляв, на Рівненщині він їхав трасою і знав, що Президент теж їхатиме дорогою.

«На місці Президента я вже би розстріляв половину. Доріг немає однозначно. На Ровенщині ще гірше. Не будемо ображати сусідів, ну суть не в тому, це ж не вина керівника області, що ваші колеги, дорожники, кидають прямо у воду гарячий асфальт. На території нашої рідної Волинської області все-таки горілки є, щось вони там прогрівають», – додав Савченко.

На Рівненщині, мовляв, навіть цього не було, тому складалося враження, що після візиту асфальт просто змиє. Тож він попросив ліпше контролювати якість.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це дуже добре. а всіх заступників Гунчика треба звільняти.. діла не буде
Відповісти
Ольхового давно пора судити за такий ремонт доріг, а списує все по технології і те що не зробили чи зекономили до карману ложить
Відповісти