Кращі місця для весняного відпочинку в Туреччині*

Кращі місця для весняного відпочинку в Туреччині*
Тури до Туреччини навесні - це кращий спосіб втекти від тривалої зими в тепле літо. І коли вже немає сил дивитися на сірий пейзаж за вікном, а зима здається нескінченною, варто рішуче розвіяти душевний сплін, відправившись у відпустку до моря. Ця прекрасна країна закохує в себе з першого разу і на все життя!

Підібрати оптимальний відпочинок в Туреччині можна на сайті coraltravel.ua/main/turkey. Бездоганний авторитет, яким може пишатися туроператор Сoral Тravel, широка мережа турагентств та величезний вибір локацій відпочинку стануть гарантією відмінного незабутньої відпустки біля моря. Підберіть тур завчасно, щоб відпочити в ідеальному для вас місці.


Гарна компанія в ідеальному місці



Куди ж найкраще відправитися навесні в Туреччині? Оптимальними в цю пору року будуть наступні курорти:
• любителям гірськолижного відпочинку варто відправитися в Паландокен, де можна кататися з середини грудня до травня;
• молоді та тусовщикам слід побувати в Бодрумі, адже саме тут найбільш насичене нічне життя на узбережжі;
• тим, хто хоче заощадити, потрібно звернути увагу на Аланію - прекрасний варіант для сімей з дітьми та бюджетного відпочинку;
• місто, прекрасне у всі пори року - Стамбул.

Але не варто думати, що цим обмежується туристична інфраструктура весняної Туреччини. Багато цікаві курорти поки ще не настільки відомі серед українських туристів. Наприклад, невелике містечко Дідім на узбережжі Егейського моря. Він розташований недалеко від популярного Бодрума і славиться своїм прекрасним пляжем Алтинкум.

Анталія підійде тим, хто навіть у відпустці хоче жити у великому місті. І хоча більшість готелів розташовані за межею міста, громадський транспорт та таксі швидко довезуть туристів в торгово-розважальні центри, ресторани і кафе. Старе місто приваблює історичною архітектурою.




У центрі Анталії розташований туристичний район Калеїчі. Тут ідеальне місце відпустки для любителів старовини та історії. Можна вибрати готель недалеко від старовинного порту, оточеного оборонним муром. А як приємно блукати старовинними брукованими бруківкою вуличками, які ведуть крізь століття. Це ідеальна локація для тих, хто вже не раз був у Туреччині та кому не підходить банальний пляжний відпочинок.

Поселившись в одному із старовинних бутик-готелів, ви опинитеся в безпосередній близькості не тільки до історичного центру, а й до бажаного для туристів пляжу Мермелі, до якого можна дійти за 10 хвилин. Це найстаріший пляж Анталії з необхідною інфраструктурою. Завдяки продуманій транспортній розв'язці дістатися до найближчих курортів узбережжя або в інший район міста можна швидко та комфортно.

Покататися на лижах можна і в Улудаге. Сезон тут коротший, ніж в Паландокені (грудень - березень), але насичене нічне життя, розвинена інфраструктура та цілюще гірське повітря, насичене ароматом хвої, привертають сюди туристів. Туреччина вражає красою тавеличчю гір.



Якщо ж хочете провести відпустку в романтичному усамітненні в оточенні райської природи, вирушайте в Фетхіє. Тут краса турецької природи досягає піку. Лазурне море, наповнене ароматами квітів та зелені повітря та золоті пляжі - те, що робить цей регіон дуже привабливим для цінителів природної краси та сервісу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кращі місця для весняного відпочинку в Туреччині*
03 квітень, 2018, 09:00