У київському метро з'являться розумні ескалатори

У київському метро з'являться розумні ескалатори
Світловий датчик буде спрацьовувати і приводити в рух сходи экскалатора лише тоді, коли на них знаходяться пасажири. Така технологія дозволить зменшити середньомісячний обсяг спожитої ескалаторами електроенергії.

Ескалатори на станції метро "Виставковий центр" у Києві вирішено ввести у постійну експлуатацію в режимі автоматичного запуску. Ніяких пошкоджень під час тестування обладнання виявлено не було, повідомляє прес-служба КМДА.

Півроку фахівці спостерігали за роботою системи і прийшли до висновку, що такий режим дозволяє зменшити середньомісячний обсяг спожитої ескалаторами електроенергії на 28%, а середньомісячний пробіг - на 27%.

"Система спрацьовує і приводить в рух сходи лише тоді, коли на них знаходяться пасажири. Для цього перед ескалатором встановлено спеціальний світловий датчик, який подає сигнал і автоматичний механізм запускається. Спочатку залізні сходи починають рухатися повільно і поступово набирають швидкість. Перевізши пасажира, ескалатор уповільнює рух і згодом зупиняється, якщо на сходи більше ніхто не зайшов. На балюстрадах ескалатора розміщені світлові покажчики: стрілка зеленого кольору показує, на які сходинки можна заходити, червоний квадрат сигналізує про те, що механізм працює в протилежному напрямку від руху пасажира. Якщо порушити цю вимогу, робота ескалатора автоматично блокується і вимагає перезапуску системи", - сказано в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: здоров’я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дожились на ВП!!!:)))
Відповісти
А опитування у Луцьку проводили?!:)))
Відповісти
Н-да... І скільки за таку рекламу заплатили, чи мо натурою, чи то пак, товаром обійшлися?
Відповісти
Кожному вміру його розкутості...)))))))
Відповісти
Гидко читати...
Відповісти
Чого?
Что естественно, то не безобразно.
Відповісти
капиттализм :)))
Відповісти
Люди, ви або справді страшно закомплексовані сноби, або просто гоните. Що поганого в цій новині? Ви цим не користуєтеся, і при тому не маєте проблем ні зі здоров"ям, ні у статевому житті? Ну так це не значить, що у інших того нема.

Усе, що стосується інтимного життя двох дорослих людей, не може бути предметом засудження: бо це справа тільки їх двох. і якщо секс-іграшки допомагають їм - слава богу. Що поганого?
Відповісти
Дуже корисна стаття!!!!Шо ви ррозуміте????Ось в мене нема мужика,то мені той вібратор і підійде!!!Дякую ВН!!!
Відповісти
Ееее... Ну, взагалі-то, не ма за що.....
Відповісти
По ваших дописах "Лучанка" і видно що у вас нема... мужика!!!:)))
Відповісти
В вас не то,що мужика, в Вас коня не буде, атим більше чоловіка, бо мабуть таки інші відхилення та нахили до інших (такої самої статі) людей дійсно вже на яву, адже, не скажеш,що ця людина, яка є маразматиком виписує адекватні речі..., тому що бракує рук у всіх відношеннях...
Відповісти
Чого гвалт підняла???ну нема в тебе мужика,ну подобається тобі вібратори, то чого репетуєш????Заспокойся,ввечері скористуєшся, отримаєш задоволення...
Відповісти
До речі сайт дуже зручний
Спободалось
Відповісти
Статтю про Лазорка і ветеранів помітили зірочкою(замовна реклама) і недавно всі коменти видалили, а тут... бо тема цікава?!:) Подвійні стандарти шановні!!!
Відповісти
Ой, то не стаття а якась тупо реклама! Яано власник магазину вирішив підняти продажі. Згідно яого опитування? Хто його проводив? Де проводили? Де посилання, які підтверджують офіційність цього опитування, що воно не вигадане???
Відповісти
То найди собі Клайда,не будеш мати потреби купляти на тому сайті.
Відповісти
Твій комент взагалі не втему до того що я написала! А те що мій псевдонім "Бонні без Клайда" це не означає що в мене немає другої половинки.
Відповісти
Прочитала статтю… Захотілось і собі придбати фалоімітатор. ВН, яких порекомендуєте???
Відповісти
Для початку рекомендуємо вам пояснити, при чому тут ВН?..
Відповісти
Це сайт Волиньпосту), такщо не треба використовувати різні ніки задля того щоб зрозуміти,що одна і та ж людина зробила ту саму помилку "лучанка" мабуть теж Ваших рук діло..., Вам би Ваші руки краще іншим ділом зайняти, бо якщо нема мізків, то тут вони-стукати по клавіатурі точно не знадобляться, краще десь - де Ви любите там "постукайте", тому що це Ваша спеціальність...якщо не офіційна, то прихована, я Вам, як психолог раджу хутко зайнятися ділом-придбати речі про які у даній рекламній "статті" сказали та ще раджу "роздвоєніє лічності" лікувати, адже так і прийняти за пса себе можна від постійного гавкання...
Відповісти
Ліки не прийняла???Шкода тебе бідну,шкода.Купи собі іграшку та втішайся...
Відповісти
Шановний(на), що за маячня?... В даному випадку Ваш індуктивно-дедуктивний метод розпізнавання “лучанок” не спрацював.

Якщо кожна друга лучанка використовує вібратор, то хотілось би взнати яким вібраторам надають перевагу лучанки. Просто вибір великий, не знаю на чому зупинитись…
Відповісти
Нема на тому сайті підходящіх размерчіків,усі якісь маленькі.Нема що навіть Люді порадити.
Відповісти
а тут продовження!
http://www.volynpost.com/news/10949-vse-bilshe-molodyh-volynian-hvoriyut-na-rak-cherez-seks
Відповісти