У Луцьку обіцяють туристичний сайт

У Луцьку обіцяють туристичний сайт
Луцьку потрібен туристичний сайт, який забезпечив би цільову роботу з українськими та іноземними туристами, а також міг би бути популярним ресурсом для анонсу усіх міських заходів.

Також це – зручний пошук закладів харчування, проживання тощо, повна інформація про місто та околиці, туристичні маршрути, можливість розміщення комерційної інформації.

Таку думку висловила під час зустрічі на тему «Туристичний сайт міста Луцька» висловила головний спеціаліст відділу проектної діяльності управління міжнародного співробітництва та туризму Ліна Остапчук.

Своїм досвідом у напрямку створення туристичного ресурсу поділилася головний спеціаліст управління культури та туризму Рівненської облдержадміністрації Вікторія Постернак.

За її словами, «важко приваблювати туристів, якщо у місті немає чогось надособливого. Тож була ідея створити «Волинь туристичну», включивши туди туристичні об’єкти усіх областей Великої Волині». Але зараз це питання на стадії розгляду.

У місті Львові туристичний сайт уже працює, причому їх кілька. Радник міського голови Львова з питань промоції та зовнішніх зв’язків Остап Процик поділився досвідом створення інтернет-промоції у їхньому місті за останні чотири роки.

З-поміж іншого, про що розповів Остап Процик, «робоча група з питань туризму визначила три ключові елементи позиціонування міста: Львів – це інша Європа, Львів – місто українських цінностей, Львів – місто подій».

За його словами, співпраця орієнтована на середній ринок вимог – в першу чергу Україну, пострадянський простір, Польщу, німецькомовні країни.

Заступник міського голови Василь Байцим сказав: «Важливо любити свою справу. У Луцьку потенціал не менший, ніж у Львова. Тож головний локомотив створення туристичного сайту: бажання, вміння та креатив».




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: Відділ інформаційної роботи міської ради
Теги: сайт, туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку обіцяють туристичний сайт
22 листопад, 2011, 18:05