Наливайченко у Дніпрі зустрівся з молоддю*

Наливайченко у Дніпрі зустрівся з молоддю*
Як підняти українську економіку, подолати корупцію і покращити екологію в державі.

Відповідь на питання студенти Дніпра шукали разом із лідером Руху «Справедливість» Валентином Наливайченком, - повідомили у прес-службі Руху.

«Студентів турбували питання розвитку, питання життя на власній землі, перспективи роботи і гідне ставлення до свого життя. Молоді люди сьогодні навіть не порушували особистих питань. Це - більш чисте і вільне покоління, їх цікавить боротьба з корупцією, якість доріг», - коментує зустріч Наливайченко.

Політик переконаний: в країні має бути нульова толерантність до корупції і прозора економічна політика. А головне – змін має прагнути все суспільство, особливо – молодь.

«Задоволений, що почув позицію Валентина Олександровича стосовно того, що молодь повинна бути залучена до усіх ключових процесів і треба об”єднуватися з іншими політичними організаціями та рухами заради лобіювання тих чи інших питань», - розповів журналістам заступник голови громадської організації «Молодь Дніпра» Дмитро Твердохліб.

Валентин Наливайчеко закликав студентів не бути байдужими й почати зміни з себе. Лише тоді Україна стане країною, в якій захоче жити молодь.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Наливайченко у Дніпрі зустрівся з молоддю*
28 березень, 2018, 17:48