«Колісник погрожував мені фізичною розправою», - депутат облради. ОНОВЛЕНО

«Колісник погрожував мені фізичною розправою», - депутат облради. ОНОВЛЕНО
Депутат Волинської обласної ради Анатолій Грицюк (на фото) стверджує, що начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник погрожував йому «фізичною розправою».

Грицюк заявив, що це сталося після того, як він озвучив на сесії облради 25 січня депутатські запитання до голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука. Одне з цих питань стосувалося виконання регіональної програми зі збереження та відновлення поголів’я зубрів (Грицюк просив дати пояснення, чому, не дивлячись на цю програму, поголів’я зубрів зменшується), інше – створення національного природного парку «Цуманська пуща» (депутат заявив, що не дивлячись на указ президента створити цей парк, його так і не створили).

«Я зробив два депутатські запитання до Клімчука – відносно парку «Цуманска пуща» і відносно виконання програми «Зубр», - сказав Грицюк.

«Після завершення сесії до мене підійшов Колісник і в такій, знаєте, категоричній формі почав мені погрожувати. Мовляв, «я зроблю тобі», «я зроблю твоїй сім’ї» і все таке інше», - заявив Анатолій Грицюк.

«Я абсолютно не називав його прізвища. Я лише називав об’єктивні факти: зубра меншає, а національного парку так і не створили», - каже Грицюк.

«Хоча безперечно, це його стосується. Тому що він відповідає за лісове і мисливське господарство на Волині. Тому Богдан Колісник, напевно, і прийняв це дуже близько до серця». – додає депутат.

«Він мені погрожував, що він мені «зробить». А якщо не мені – то моїй родині. Він, розумієте, схилився так наді мною… Прямо в сесійній залі. І почав мені погрожувати, що «якщо ти вважаєш, що ти зайняв правильну позицію, то я тобі зроблю. Чого ти пристав до мене?», і все таке інше. На превеликий жаль, Коротун, який сидить поруч зі мною, якраз вийшов, в іншому разі він міг би підтвердити мої слова», - каже Грицюк.

«Я вважаю, що він мені погрожував фізичною розправою», - потрактував слова Колісника Анатолій Грицюк.

«Я написав заяву у прокуратуру. Я попросив прокуратуру, щоб прокуратура захистила мене і мою сім’ю. У випадку, якщо зі мною щось станеться, то я буду вважати, що це втілилися погрози Богдана Івановича Колісника…», - каже Анатолій Грицюк.

Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник у відповідь на прохання видання ВолиньPost прокоментувати заяву Анатолія Грицюка сказав: «Це хвора людина, і таких його заяв я навіть коментувати не буду».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То Колісник ще й бандит?
Відповісти
а ще доларовий мільйонер
Відповісти
Ех! "ще й"??? по-моєму тут не може бути сумнівів... і так видно.... спробуйте біля його лісних "володінь" мимо пройти... а якщоз камрою чи фотоапаратом.... охов)))
Відповісти
Бідний Грицюк!:( Всі його ображають, обіжають, пинають...
У зеркало частіше дивитись треба!!!:)
Відповісти
нема шо робити грицюку і григоренко. Знову підняли галас навколо зубрів і нібито працюють - один в облраді, другий - в міськраді. Брехуни і недалекі людиська.
Відповісти
Грицюк давно нікому не потрібний. От і робить собі піар. Ото насмішив. Хтось йому погрожує.Чим тобі погрожувати? Ти й так ущербний
Відповісти
Добре, що прямо з коня нагайкою не відшмагав, як пан Бжозовський Миколу Джерю (Нечуй-Левицький "Микола Джеря"). Ліс то панський, а пан - Богдан Колісник.
Відповісти
Це - неправда! Колісник в житті мухи не скривдив. І нікому не погрожував. А за наклеп він точно колись в лісі зніме з Грицюка штани і напарить дупу кропивою.
Відповісти
а чого про нас ніхто не ду має?
Колісник звик про себе тільки піклуватися,вірю,що він погрожував, в області жах...,що відбувається у лісах, а цього нібито не видно, де міліція, прокуратура? чому всі сплять спокійно? а тварини вимирають???
Відповісти
підтримую собутильника!
Відповісти
ЛОСЬ НЕ МОЖЕ НІКОМУ ПОГРОЖУВАТИ...
Відповісти
а хто лось?
Відповісти
Хотелось бы уточнить ваше полное имя: ЭДАРАСТ или ПЕДУАРД?
Відповісти
Да читаю тут ваши новости так ваш Колесник похлеще нашего Виктора Федоровича
Відповісти
не"похлеще" а поплеще!Коза вовка ніколи не зрозуміє! Хоть і в одному лісі живуть!
Відповісти
Грицюку більше совісті треба боїться ніж Колісника? Напевно боявся б, якби вона в нього була.
Дружина Грицюка Анатоля Петровича – Грицюк Лариса Яківна у 2011 році отримала дозвіл на відведення у власність 2 га землі із земель запасу Прилуцької сільської ради, що межує з м. Луцьк.
Грицюку Анатолію Петровичу згідно рішення очолюваної ним бюджетної комісії обласної ради від 21.12.11 рекомендовано надати одну з 14 однокімнатних квартир в м. Луцьку, які мали надаватись малозабезпеченим громадянам. Саме перед цим, рішенням виконавчого комітету обласної ради від 29.04.11 Грицюка А.П. взято на квартирний облік на загальних підставах і за словами начальника відділу реєстру житлового фонду перед ним мало перебувати на черзі приблизно 8-9 тисяч громадян. Після суспільного розголосу, рішенням іншої комісії обласної ради 16.02.12 Грицюка Анатолія Петровича рекомендовано до виключення зі списку претендентів на зазначені 14 квартир, а замість нього та інших працівників апарату обласної ради включено малозабезпечених осіб.
Цікава інформація? а відповідно, є всі підстави припустити високу вірогідність вчинення ним корупційних дій з метою отримання для себе майна.
То може закону треба боятися, пане Грицюк?
Відповісти
І як так вийшло, що Юльчина спідниця, за якою поховалися такі п... як Грицюк, не дала можливість ще раз у депутати попасти. Тепер уже у Верховну Раду хотілося. А люди, як виявляється, не таке бидло, розібралися хто є хто.
Відповісти
Грицюку не вірю. Та і як йому можна вірити після виборів.
До речі, йому вже не вірять і в "Батьківщині"
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/9531-turchynov-pominiav-grycyuka-na-pustovita-dokument
Відповісти
Грицю, ти б про порятунок Юлі потурбувався. Вона ж тебе вивела в люди. А то все підінмаєш питання про таких, як сам. зубрів йому мало.
Відповісти
Молодець Анатолій Петрович !А то вже ця волинська "СІМ"я" добре знущається з простим народом
Відповісти
Підтримую Грицюка! Молодець Анатолій! А то дійсно той Колісник з Клімчуком скоро повітря приватизують. Ви спробуйте погуляти в звіті всьому лісі. Чи купити пару кубів волинського лісу по тих цінах, що фірми Колісника купують.
КОРУПЦІЯ і куди дивиться прокуратура і СБУ
Відповісти
А вибори Грицюк продав за ВЕЛИКІ ГРОШІ,то продажна шкура ,а Колісник молодець.
Відповісти
Підтримую Грицюка! Молодець Анатолій! Грошей не може бути забагато. Багатенько взяв, але ж не так багато як би хотілося. От і справедлива хотіла б з ним по лісі погуляти, купити пару кубів волинського лісу. На все треба гроші. Молодець. Гроші не пахнуть. А Грицюки?
Відповісти
Дійсно таких як Грицюк та Григоренко треба гнати взагалі з області. Один накрав все, що міг з області, перебуваючи на посаді голови обласної ради, а другий ось уже другу каденцію розносить гроші за голосування депутатам за заемельні афери Нікітюка та інших. Спочатку в Григоренка була скромна машина за 4 тис. дол., потім Субару за 6, потім Хонда за 9. Також отримав біля ОЛІМПІЇ квартиру, а ділянок набрав на підставних осіб, що пальців не вистачить на руках. А сьогодні його Пустовіт ставить на посаду голови міської організації. Да дійсно справедливіть є, за неї треба боротись, ой вибачте ПЛАТИТИ!
Відповісти
невже Колісник до такого опустився.Зничить, страшно.
Відповісти
Багато коментарів в підтримку Колісника написані однією людиною ;)
Мені, що один г...о, що другий.
Відповісти
Це за Колісником водиться,Йому у Віктора Федоровича вчитися не треба,одного поля ягоди
Відповісти
І колісник,і клімчук-януковицькі проститутки!!! Повіддавали ліси таким як і самі!І їздять туди на браконьєрку!
Відповісти
Останні новини
«Колісник погрожував мені фізичною розправою», - депутат облради. ОНОВЛЕНО
04 лютий, 2013, 14:16