Куди піти у вихідні в Луцьку: 30 березня - 1 квітня

Куди піти у вихідні в Луцьку: 30 березня - 1 квітня
На вихідних у Луцьку постійно відбувається багато заходів, які можна відвідати з коханими, друзями або родиною, аби повеселитись, дізнатись щось нове та просто відпочити.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало для вас підбірку заходів, які допоможуть «перезарядити батарейки» після робочого тижня.

До уваги організаторів масових заходів у Луцьку! Якщо вас не вказали в цьому переліку, будь ласка, надішліть інформацію на пошту [email protected].

П’ятниця, 30 березня

Подія: «Книжкові розваги для розвитку та забави»
Тип заходу: дитячий день у бібліотеці
Місце: Бібліотека-філія № 5 для дорослих
Початок: 12:00

Подія: «Писанковий дивосвіт»
Тип заходу: ретроспективна виставка
Місце: арт-галерея «Луцьк»
Початок: 15:00

Подія: «English Speaking Club»
Тип заходу: англомовна зустріч
Місце: Градний узвіз, 5
Початок: 17:00
Що обіцяють: заняття англомовного клубу, яке відбувається у Молодіжному центрі Волині. Організовує зустріч – Алісон Стонер, волонтерка Корпусу Миру. Цей клуб призначений для людей різного віку, які мають базовий / середній рівень розмовної англійської мови та бажають практикувати свою англійську. Під час занять у англомовному клубі учасники грають у ігри, спілкуються англійською та обговорюють новини, події та весело проводять час. Щоб потрапити на зустрічя, треба зареєструватись.

Подія: «До мого фортепіано»
Тип заходу: концерт
Місце: Луцька музична школа №1 Фридерика Шопена
Початок: 17:00

Подія: «Обережно-жінки»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка
Початок: 18:00
Що обіцяють: французька комедія (вистава йде без антракту)

Подія: презентація Української академії лідерства
Місце: Молодіжний центр Волині
Початок: 18:00
Що обіцяють: Під час зустрічі ви зможете дізнатись про особливості програми, безліч можливостей, які отримаєте протягом навчання та як випускники програми, почути цікаві історії від студентів УАЛ та розпитати про все, що вас цікавить)))

Українська Академія Лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 18 років. Навчання триває 6 днів на тиждень, а студенти проживають у кампусах Академії. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

В основі навчання — три елементи розвитку: фізичний, емоційний та інтелектуальний.

Під час навчання та роботи студенти здобувають навички самопізнання, аналізу суспільних викликів, командної праці, комунікації, щоб краще зрозуміти себе, країну і світ, в якому ми живемо. Навчання для студентів є безкоштовним — кожен, хто успішно пройде відбір, здобуває ґрант, що покриє проживання, харчування, експедиції, страхування здоров’я тощо.

Подія: концерт гурту «MOTANKA»
Місце: Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка
Початок: 19:00



Подія: Тільки Хіти
Тип заходу: танці
Місце: Пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Що обіцяють: лише найвідоміші пісні всіх часів і народів та різних музичних напрямків.



Субота, 31 березня

Подія: Презентація ярмарку нерухомості
Місце: Палац культури міста Луцька
Початок: 12:00

Подія: «На крилах пісні»
Тип заходу: концерт
Місце: Луцька музична школа №1 ім. Фридерика Шопена
Початок: 13:00

Подія: Танцювальний майстер-клас від учасників школи брейк-дансу «Iron city»
Місце: Клуб «Сучасник»
Початок: 14:00

Подія: «Волинська писанка»
Тип заходу: майстер-клас
Місце: галерея «Арт-кафедра»
Початок: 14:00
Що обіцяють: Галерея сучасного мистецтва України «Арт-кафедра» разом з молодою майстринею-писанкаркою Богданою Місюк запрошують на майстер-клас з розпису традиційної великодньої волинської писанки. Попередня реєстрація за телефоном 0661425118, 0663439734



Подія: Передвеликодній майстер-клас із писанкарства
Місце: книгарня «Є»
Початок: 16:00
Що обіцяють: Книгарня «Є» запрошує дітей, їхніх батьків, а також усіх охочих на майстер-клас Вікторії Романчук із розпису писанок. Вікторія Романчук розкаже про давню традицію розписування писанок, про символи й знаки, що вимальовуються на яєчних шкаралупах, щоб принести в родину здоров’я, гарний врожай, удачу чи добробут. Попередня реєстрація – за телефоном книгарні (0332) 72-43-76. Плата за матеріали - 20 грн.



Подія: «Бог.Майдан.Війна»
Тип заходу: презентація книги
Місце: Волинська обласна бібліотека імені Олени Пчілки
Початок: 16:00
Що обіцяють: презентація поетичної збірки Павла Кучера «Бог.Майдан.Війна». До збірки увійшли поезії, здебільшого написані під час та після Майдану. Тематично розташовані за чотирма розділами. Розділ перший «Майдан» – поезії, що прийшли під час Майдану та після нього як осмислення. Розділ другий «Війна» – присвячено українсько-російській війні, що розпочалася з окупації Криму у лютому 2014 року. Розділ третій «Бог. Сума» – філософське осмислення споконвічних проблем людини та не тільки їх. Розділ четвертий «Інше» – поезії на різні теми, що створюють смислове доповнення до трьох попередніх розділів. Вхід вільний.



Подія: «Спомин смерті Ісуса Христа»
Тип заходу: духовний вечір
Місце: Палац культури міста Луцька
Початок: 18:00

Подія: концерт гурту «Один в каное»
Місце: РЦ «Промінь»
Початок: 19:00
Що обіцяють: гурт зіграє для своїх слухачів музику, якої ніхто ще не чув



Подія: концерт гурту «АССА»
Місце: «ЛучеSk-паб»
Початок: 20:00
Що обіцяють: Київський колектив на чолі з екс-лучанкою Тетяною Власовою представить пісні з дебютного альбому, що побачить світ незабаром. «Обіцяємо теплу атмосферу, музичний релакс і, звісно, справжній драйв – те, що потрібно для крутого весняного вечора», - каже Тетяна Власова.



Подія: РОКотека
Тип заходу: танці
Місце: Пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Що обіцяють: лунатимуть хіти виконавців: Брати Гадюкіни, Beatles, Воплі Відоплясова, Santana, Плач Єремії, Nirvana, Bon Jovi, Мотор'ролла, Joe Cocker, От Вінта, System of a Down, Roxette та багато інших крутих рок-музикантів минулих десятиріч.



Неділя, 1 квітня

Подія: «Бременські музиканти»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка
Початок: 12:00
Що обіцяють: Музична казка для дітей на дві дії

Подія: «Золотоволоска»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський академічний обласний театр ляльок
Початок: 12:00
Що обіцяють: вистава для дітей з чотирьох років тривалістю 1 год. 15 хв., з антрактом

Подія: великодні майстер-класи
Місце: 1-й поверх ТРЦ «ПортCity»
Початок: 13:00
Що обіцяють: розпис писанок та виготовлення святкового декору із паперу. Майстрині використовуватимуть як традиційні техніки й матеріали, так і сучасні. Вхід – вільний.



Подія: «Пасхальна веселка»
Тип заходу: майстер-клас
Місце: Волинська обласна бібліотека для дітей
Початок: 13:00

Подія: «Запрошує країна Мультляндія»
Тип заходу: мультперегляд
Місце: Бібліотека-філія № 3 для дітей
Початок: 15:00

Подія: День сміху в Лімпопо
Тип заходу: розваги для дітей
Місце: дитячий ігровий центр «Лімпопо»
Початок: 15:00
Що обіцяють: цікаві розваги, конкурси та майстер-класи з виготовлення цікавих звірят з повітряних кульок. Дрес-код: посмішка. Вхід вільний!



Подія: «Навчіть мене писати твори»
Тип заходу: Воркшоп для старшокласників
Місце: книгарня «Є»
Початок: 16:00
Що обіцяють: Книгарня «Є» та видавництво «Discursus» запрошують старшокласників на воркшоп Анастасії Євдокимової із написання власного висловлювання у форматі ЗНО з української мови та літератури за мотивами книги «Есе: бліц-курс».

Подія: Дупотряска
Тип заходу: танці
Місце: Пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Що обіцяють: Дискотівка, яка відрізнятиметься від решти універсальних дискотек (за часом та стилями) більшою кількістю рок-н-ролу та українських хітів різних років.



30 березня - 1 квітня. КІНО

Фільм: «Легенда Карпат»
Жанр: драма, історія, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 10:30; 19:00
Про що фільм? Олекса Довбуш - героїчний карпатський ватажок, людина-легенда поза законом з відмінними бойовими навичками і даром передбачати майбутнє. Маленьким хлопчиком він залишається сиротою після того, як місцевий пан наказує вбити його матір. Провівши своє дитинство на засланні в горах, він повертається змужнілим воїном, щоб помститися за смерть своєї матері. Олекса збирає послідовників, щоб почати хрестовий похід проти пана, але у долі інші плани на нього.



Фільм: «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт»
Жанр: бойовик, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 10:20; 20:50
Про що фільм? Лара Крофт відправляється в свою першу експедицію, щоб завершити розпочате батьком археологічне дослідження і розкрити античні секрети, які в свою чергу допоможуть очистити її ім'я. Їй належить боротися за виживання на схибленому від культу острові, застосовуючи всю свою вправність, силу і зброю.



Фільм: «Кролик Петрик»
Жанр: мультфільм, фентезі, комедія, пригоди, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 12:20; 14:20; 16:20; 18:20; 20:15
Про що фільм? Світовий бестселер про дивовижні пригоди кролика Петрика та його друзів оживе! Заклятий ворог кроликів містер МакҐрегор не бажає ділитися врожаєм з лісовими мешканцями, а навпаки мріє про пироги з кролятиною. І тоді пухнасті вирішують дати відсіч безжальному фермерові…



Фільм: «Викрадена принцеса»
Жанр: анімація, комедія, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 15:15
Про що фільм? Ця дивовижна історія трапилась у чарівному місті Києві – за часів відважних воїнів, прекрасних принцес і могутніх чаклунів. Мандрівний артист Руслан, який мріє стати лицарем, зустрів прекрасну Мілу і закохався в неї, навіть не підозрюючи, що дівчина - донька київського князя. Але щастю закоханих не судилося тривати вічно: злий чаклун Чорномор з’явився в магічному вихорі і на очах Руслана викрав кохану, прагнучи перетворити силу її кохання на власну чаклунську могутність. Не роздумуючи, Руслан рушив у погоню за викраденою принцесою, щоб, здолавши всі перешкоди та небезпеки на своєму шляху, довести, що справжня любов – сильніша за магію.



Фільм: «Шерлок Гномс»
Жанр: мультфільм, фентезі, мелодрама, комедія, детектив, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 12:00
Про що фільм? Головні герої мультфільму – добре знайомі юним глядачам Гномео і Джульєтта. Це два садових гноми. Людям тільки здається, що ці милі фігурки – нерухомі. Насправді ж, тільки но люди відводять погляд, у середовищі садових фігур починає вирувати життя. Солодка парочка закоханих гномів потрапляє на затишне подвір’я у Лондоні. Їхньому безтурботному життю приходить кінець, коли у місті несподівано починають зникати гноми. Не обійшла стороною біда і їхнє подвір’я – усі сусіди десь поділися поки Гномео та Джульєти не було вдома. Єдина надія на порятунок спільноти гномів – Шерлок Гномс, уславлений детектив, якому під силу розплутати будь-який злочин.

Мультфільм «Шерлок Гномс» є продовженням історії садових гномів Гномео і Джульєтти.



Фільм: «Тихоокеанський рубіж: Повстання»
Жанр: фантастика, бойовик, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 12:45; 15:00; 17:15; 19:30; 21:40
Про що фільм? Масштабний конфлікт між монстрами масового ураження і супермашинами, створеними людьми для їхнього знищення. Коли світ за крок до прірви, повстане нове покоління відважних пілотів. Вони мають об’єднати всі сили, бо є останньою надією в глобальному протистоянні.



Фільм: «Першому гравцю приготуватися»
Жанр: фантастика, бойовик, трилер, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 10:40; 13:45; 16:30; 19:15; 22:00
Про що фільм? Масштабний конфлікт між монстрами масового ураження і супермашинами, створеними людьми для їхнього знищення. Коли світ за крок до прірви, повстане нове покоління відважних пілотів. Вони мають об’єднати всі сили, бо є останньою надією в глобальному протистоянні.



Фільм: «Дикі предки»
Жанр: мультфільм
Місце: «Premier City»
Початок: 10:10; 13:20; 17:05
Про що фільм? Фільм розповідає про печерну людину на ім'я Даг, якому разом з його вірним помічником Гогнобом належить повести своїх сородичів на битву з ворожим плем'ям, але з'ясовувати стосунки вони будуть через футбол.



Фільм: «Дівчина в тумані»
Жанр: трилер, кримінал
Місце: «Premier City»
Початок: 22:10
Про що фільм? Холодної зимової ночі психіатра Аугусто Флореса терміново викликають на роботу, щоб обстежити інспектора Фогеля, який потрапив у аварію. Інспектор нічого не пам'ятає, на місці аварії ніщо не вказує на її причину і на її жертв, проте сорочка Фогеля у плямах свіжої крові, і ця кров не його. У ході бесіди починає вимальовуватись ланцюг неймовірних подій, що почалися місяць тому. Загублене в Альпах сонне містечко, різдвяний вечір, туман. 16-річна дівчина Анна Лу, вийшовши з дому, до святково прикрашеної церкви так і не дійшла. Немає ні тіла жертви, ні будь-яких слідів боротьби, ні свідків – нічого. Незабаром у місті з'являється інспектор Фогель, зірка розшуку, фахівець з упіймання маніяків і серійних убивць...


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найкраще піти в Зімюю вішню і там згоріти живцем
Відповісти