У Луцьку - студентський форум. ФОТО

У Луцьку - студентський форум. ФОТО
У Луцьку влаштували студентський форум, на якому зібрали спудеїв з усієї Волині, аби вчити їх та запросити до Студентської Ради Волині.

Подія відбулась 29 березня у науковій бібліотеці імені Олени Пчілки.

Форум об’єднав студентів з понад 20-ти навчальних закладів. Взяти участь у заході прийшло більше охочих, аніж зареєструвалось. У залі бібліотеки зібралась понад сотня людей.

Під час відкриття заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Світлана Мишковець передавала вітання від нового голови ОДА Олександра Савченка та

«Ви всі прекрасно розумієте, що під лежачий камінь вода не тече, і ви маєте сьогодні працювати в плані того, щоб розробляти нові проекти, працювати в них, добиватись, щоб ваші проекти пройшли. В першу чергу, якщо людина не навчена і не підвищує свій рівень кваліфікації, вона далеко не піде», - зауважила посадовець.

На студентський форум завітав і ректор ЛНТУ Петро Савчук, який розповів, що прийшов на подію не через свій статус.

«Сьогодні я тут через те, що я людина небайдужа до молодіжних процесів та до того, що буде робитись в найближчій перспективі вже сьогодні на Волині. Безумовно, за вами не лише майбутнє, адже ви є рушій, той генератор, креатив, який надає нам, людям, які займають певні посади, натхнення. Ви допомагаєте нам реалізовувати все продуктивне, що є та може відбуватись», - сказав ректор, додавши, що керівництво буде допомагати молоді у реалізації цікавих проектів.

Співорганізатор форуму Дем'ян Петрик розповів, за яким принципом відбуватиметься захід.

«Ми не хочемо обмежувати ваш вибір, але просимо вас розділитись, адже в нас будуть проходити паралельно кілька секцій. Одна секція буде відбуватись на 2-му поверсі, в залі виробничої літератури, там сьогодні буде працювати Вікторія Сісецька, яка розповість про законодавство, та як правильно ним користуватись. Максим Саван буде розповідати про те, як будувати студентські ради. На 3-му поверсі буде розповідати Табачук Олексій про фінансування та як ним користуватись, а Нікіта Андрєєв розповість про акції протесту», - резюмував Дем'ян Петрик.

Опісля студентам вручили документи про членство в Студентській раді Волині та розпочали тренінги.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усе студентське самоврядування - суцільний фарс, адже воно не приносить жодної користі. От яка користь від цього, що відбулося? Хто ті люди, які виступали, чого вони досягли?
Відповісти