Ремонт світлофорів обійдеться Луцьку в 300 тисяч

Ремонт світлофорів обійдеться Луцьку в 300 тисяч
Протягом 2013 року мерія Луцька витратить на поточний ремонт світлофорів 300 тисяч гривень.

Виконуватиме роботи з оновлення світлових пристроїв комунальне підприємство «Луцьке електротехнічне підприємство - Луцьксвітло», йдеться у бюлетені № 10 (753) «Вісника державних закупівель».

Так, 3 грудня міський департамент ЖКГ оголосив тендер, за результатами якого визначили підприємство, яке займатиметься електромонтажними роботами, а саме - поточним ремонтом світлофорів.

Переможцем конкурсу стало КП «Луцьке електротехнічне підприємство - Луцьксвітло», яке протягом 2013 року отримає з міської казни 300 тисяч гривень.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже добре, що віднайшли гроші у міській казні на ремонт світлофорів. Це та сфера - де сьогодні найбільший безлад. Ще потрібно віднайти гроші на нові світлофори, приділити увагу аварійним місцям у місті і продублювати світлофори. особливо це стосується вул.Набережної (за перехрестям у напрямку вул.Ківерцівської) та вул.Глушець біля ринку (світлофор праворуч, що суперечить чинному ДСТУ і провокує ДТП, особливо за участі іноземців, які не звикли до хаосу в організації руху на Україні).
Відповісти
Вулиці розчистіть спочатку, а то до світлофорів не доберетесь!:) На пр.Соборності від грязюки старого снігу що робиться!!! Мер - проїдь по місту!!!
Відповісти
Останні новини
Ремонт світлофорів обійдеться Луцьку в 300 тисяч
04 лютий, 2013, 16:00