Хтось накинув оком на «Пролісок», - колектив санаторію

Хтось накинув оком на «Пролісок», - колектив санаторію
Спроби Волинської облради усунути Валентину Касарду з посади керівника санаторій «Пролісок» можуть бути пов’язані з тим, що комусь припав до душі «ласий шматок».

Про це йдеться у зверненні колективу санаторію, - повідомляє Вісник і К.

«Ось уже кілька останніх місяців наш колектив живе під високою напругою, що викликана складною ситуацією довкола призначення директором санаторію Валентини Касарди. Звернення з проханням залишити нашого багаторічного керівника на цій посаді ми подали задовго до закінчення терміну її контракту, але депутати обласної ради своєчасно не відреагували на нього і поставили кадрове питання «Проліска» в останній день закінчення трудової угоди з Валентиною Іванівною», - йдеться у зверненні.

Трудовий колектив вважає: «Замість того, щоб позитивно розв’язати його, обранці громади дали їй можливість попрацювати лише три місяці й оголосили конкурс на заміщення посади директора, хоча насправді нині вона не є вакантною. Такі кадрові викрутаси розцінюємо як намагання усунути Валентину Касарду, протягнувши на її місце когось іншого, хто накинув оком на успішне комунальне підприємство, яке в останні роки стрімко розвивається».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та всі знають, хто накинув око, невже в Швейцарії так погано лікують?
Відповісти
Останні новини
Хтось накинув оком на «Пролісок», - колектив санаторію
29 березень, 2018, 22:25